Βούρκωσε η Ελένη Μενεγάκη: Αποχώρησε από το πλατό και πήγε σε διαφημίσεις

Τι συγκίνησε την παρουσιάστρια;

Μία τηλεθεάτρια κάλεσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και με τα λόγια της συγκίνησε τόσο πολύ την παρουσιάστρια που βούρκωσε.

«Σε ευχαριστούμε για όλα Ελένη, αλλά θέλω να σταθώ στην Κάλια με την υπέροχη φωνή και την υπέροχη παρουσία της, στα παιδιά στο κοντρόλ, σε όλη αυτή την όμορφη παρέα που πλαισιώνουν μία εκπληκτική Ελένη! Σε ευχαριστούμε, σ’ ευχαριστούμε, σ’ ευχαριστούμε…»!

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον Μάκη που ξάφνιασε τους συνεργάτες της!

Η Ελένη δάκρυσε με τα τόσο όμορφα λόγια και με αφορμή αυτά που της είπε, τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μου δίνεις και εμένα την ευκαιρία να πω δημόσια αυτά που τους έχω πει κατά καιρούς. Πραγματικά οι συνεργάτες μου είναι ένας κι ένας και δεν είμαστε πέντε άτομα που βλέπετε σε αυτή την εκπομπή και ο καθένας στο πόστο που είναι, είναι πραγματικά ο καλύτερος και το κάνει με όλη του την ψυχή σε όποια θέση κι αν είναι…

Σε ευχαριστώ, σας ευχαριστώ όλους που λέτε κατά καιρούς για την ομάδα της εκπομπής. Να ξέρετε ότι την καλή κουβέντα όλη θέλουν να την ακούνε. Διαφημίσεις» και αποχώρησε από το πλατό, πηγαίνοντας σε διαφημίσεις. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top