Ποια είναι η σχέση της Ταραμπάνκο με τη Δημουλίδου και την Πολυδούρη;

Τα στιχάκια που έκαναν… διανοούμενη τη νικήτρια του GNTM

Τι μπορεί να συνδέει την -κατά το ήμισυ- νικήτρια του GNTM με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου και την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη; Με μια πρώτη σκέψη σίγουρα… ΤΙΠΟΤΑ!

Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική, αφού η Κάτια Ταραμπάνκο λατρεύει το γράψιμο και την ποίηση, γεγονός που απέδειξε με το πρώτο post της στο instagram, μετά τον τελικό του GNTM. Στη λεζάντα της αφιέρωσε μερικά στιχάκια σε κριτές και παραγωγή, προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα έζησε. Πώς όμως συνδέεται αυτό με Δημουλίδου και Πολυδούρη; 

GNTM - Κάτια: Ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της

Στο Divided, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Alpha, μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι παίκτριες στο επεισόδιο της Δευτέρας, ήταν η εξής: «Στο χέρι μας είναι για τον εαυτό του ο καθένας μας του τέλους με την καινούργια αρχή ρομαντικό κονέ να κάνει». Ποια το έγραψε; 

Α) Μαρία Πολυδούρη
Β) Χρυσηίδα Δημουλίδου
Γ) Κάτια Ταραμπάνκο

GNTM - Κάτια: Ξεκαθαρίζει ποιος της έδωσε το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι! 

Λέτε η Δημουλίδου να συνάντησε την Ταραμπάνκο στα σοκάκια της Μυκόνου; /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Φυσικά, καμία από τις παίκτριες δεν πίστευε ότι το στιχάκι ενός μοντέλου θα μπορούσε να βρεθεί σε ερώτηση τηλεπαιχνιδιού, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στο Divided έχουν πολύ χιούμορ!

Η απάντηση μπορεί να ήταν λανθασμένη, αλλά σίγουρα η Κάτια θα χαίρεται που δίχασε τον κόσμο με τις ρήσεις και τα αποφθέγματά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top