Η επική ατάκα της Τζόυς Ευείδη: «Ποιος τα χ@%ει τα προσωπικά!»

Ο σκηνοθέτης του «Καφέ της Χαράς» ήταν η αφορμή να κάνει μπότοξ

Επανήλθε στην τηλεόραση -όχι ότι δηλαδή με τις επαναλήψεις τη χάσαμε και ποτέ!- στον ρόλο της «Σταυρούλας», χαρίζοντας περισσότερες στιγμές γέλιου!

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», το πόσο πολύ την έχουν βοηθήσει ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, ενώ αποκάλυψε ότι αφορμή για το πρώτο της μπότοξ ήταν ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης κωμικής σειράς.

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήταν φρικτό έλεγα "δε θα ζήσω"!»

«Ο σκηνοθέτης έβαλε το χεράκι του για να κάνω μπότοξ. Στα τελευταία γυρίσματα του "Καφέ της Χαράς" στα κοντινά μας και εγώ και η Ρένια λέγαμε “όχι τόση μούτα, όχι τόση ρυτίδα”. Και μετά πήγα και το έκανα. Έχω κανονικότατες ρυτίδες και σηκώνονται κιόλας. Δε με ενδιαφέρει να κάνω την ωραία πουθενά και ποτέ. Το θέμα είναι η καλαισθησία του πλάνου. Γιατί με την παραμικρή μούτα μπορεί να αλλοιωθεί πάρα πολύ» ανέφερε, μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.

«Αν δεν έκανα μπότοξ, θα ήμουν σαν μπαμπουίνος» - Ποια το είπε;

Τέλος, μίλησε και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια είναι μόνη στη ζωή. «Όταν είμαι επαγγελματικά τέλεια, ποιος να τα χ@%ει τα προσωπικά αγάπη μου!» είπε ξεσπώντας στα γέλια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top