Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήταν φρικτό έλεγα "δε θα ζήσω"!»

Θα τη δούμε ξανά στο «Καφέ της Χαράς»

Την έχουμε αγαπήσει μέσα από πολλούς -κυρίως- κωμικούς ρόλους. Παρότι τελευταία την έχουμε χάσει από τις μικρές μας οθόνες, επιστρέφει σύντομα στη συνέχεια της σειράς «Το Καφέ της Χαράς».

Ο λόγος για την Τζόυς Ευέιδη, που το μεσημέρι του Σαββάτου αποκάλυψε στο «Dot.» του ΣΚΑΪ την ιστορία με το αυτοάνοσο δερματικό νόσημα που αντιμετώπισε το 2003, στα γυρίσματα της σειράς.

«Το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με τον καλό μου και μου έκανε πάρα πολύ καιρό μούτρα. Και είχα τέτοια πίεση γιατί δούλευα και σαν το σκυλί μέρα και νύχτα και μου είχε βγει ένα δερματικό, φρικτό. Του τρελού το δερματικό, ξαφνικά εκεί που καθόμουν, ήταν σαν να παίρνεις καυτό τσάι και να μου το πετάς στη μούρη.

«Το Καφέ της Χαράς»: Οι 4 βασικοί πρωταγωνιστές ξανά μαζί 16 χρόνια μετά!

Γινόταν η μούρη μου κόκκινη κι έκαιγε. Το ένα μάγουλο ή το μπούτι μου ή η γάμπα μου, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο. Το αίσθημα ήταν σαν να μου πετάς καυτό νερό, τρελό τσούξιμο. Ήταν αυτοάνοσο δερματικό που προέκυψε από το στρες» εξομολογήθηκε.

Το Καφέ της Χαράς: «Φατσέας» και «Σταυρούλα» ποζάρουν ξανά μαζί

Όπως είπε στη συνέχεια με το γνώριμο χιουμοριστικό της ύφος: «Έτρεχα σε δερματολόγους, είχα μπλέξει με έναν και με κατέστρεψε γιατί με “πλάκωσε” στις κορτιζόνες κι έγινε τούμπανο. Νόμιζα θα πεθάνω, ταχυκαρδίες, ξυπνούσα κι έλεγα “δεν θα ζήσω, δε θα ζήσω”. Ο Χάρης Ρώμας με έσωσε. Πήγα σε ομοιοπαθητικό και σώθηκα. Πέρασα, όμως, ένα σαββατοκύριακο, πώς δεν πήγα στο Δρομοκαϊτειο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top