Τρελαντώνης: «Με το ζόρι με άφησαν να κάνω το "Καφέ της Χαράς"»

«Με τη γυναίκα μου φτάσαμε κοντά στον χωρισμό!»

Αυτή την περίοδο παίζει σε… διπλό ταμπλό, αφού τον βλέπουμε στο καθημερινό σίριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου», αλλά και την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο αγαπημένος σε όλους μας «Τρελαντώνης» του «Καφέ», μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και τους «Κου Κου».

«Δεν έχω πει φτάνει πια για το "Έλα στη θέση μου", γιατί είναι πολύ αγαπημένος ρόλος. Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις άλλο με αυτούς τους ανθρώπους», είπε για το καθημερινό σίριαλ του Alpha.

«Θα είμαι για 4 επεισόδια στο "Καφέ”. Λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών μου δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και είναι. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους. Τι να κάνουμε; Το δεχόμαστε! Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια. Μα δε γινόταν να μη συμμετέχω στο "Καφέ της Χαράς", έπρεπε να υπάρχει μια σύνδεση γιατί ήταν πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο "Τρελαντώνης"» δήλωσε.

Το Καφέ της Χαράς: Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο «Τρελαντώνης»

Γιατί όμως δεν έκανε τον ρόλο του «Πουλόπουλου» ώστε να είναι ζευγάρι και στην οθόνη με τη σύζυγό του Φωτεινή Ντεμίρη; «Δεν ξέρω γιατί. Ίσως βλέπουν πως δεν ταιριάζουμε!».

Αποκάλυψε επίσης ότι είχε κάνει δοκιμαστικό με την Τζόυς Ευείδη για τους «Μεν και Δεν» για τον ρόλο που τελικά έκανε ο Στέλιος Μάινας, αλλά τον έκοψαν, γιατί δεν ταίριαζε με την ηθοποιό.

Ομολόγησε ότι τσακώνεται πολύ συχνά με τη σύζυγό του, την «Κανέλλα» από το «Καφέ της Χαράς» και μάλιστα έχουν φτάσει να κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια, αλλά όπως είπε πολύ γρήγορα γύρισε στη συζυγική κλίνη διότι «έχουμε καλό στρώμα!».

«Με τη Φωτεινή γνωρίστηκα στη Σχολή. Δεν την είδα και με βάρεσε στην κεφάλα, έγινε όμως πολύ γρήγορα» είπε για τη σύζυγό του με την οποία είναι 25 χρόνια παντρεμένοι και έχουν δύο παιδιά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top