Γνωστή Ελληνίδα για μικροεπεμβάσεις: «Εδώ κάνει η κομμώτρια μου, εγώ όχι;»

«Η καριέρα μου δε βασίστηκε στην εξωτερική μου εμφάνιση»

Καλεσμένη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης στον Γιώργο Λιάγκα μία από τις πιο εντυπωσιακές εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο λόγος για τη Νίνα Λοτσάρη που από τη αρχή της συνέντευξής της... έπεσε στα βαθιά και μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση και τη σχέση της με τον χρόνο. 

«Οφείλουμε να προσέχουμε οι γυναίκες, ειδικά μετά τα 40» παραδέχθηκε, συμπληρώνοντας: «Αισθάνομαι τόσο όμορφα που, σε αυτή την ηλικία, έχω κάνει όλα αυτά. Έχω κάνει οικογένεια, έχω κάνει καριέρα, έχω κάνει τα πάντα. (...) Θεωρώ πως η καριέρα μου δε βασίστηκε πάνω στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά σε άλλα πράγματα τα οποία είχαν να κάνουν πραγματικά με την καλλιτεχνική μου υπόσταση. Δεν έχω αυτό το άγχος, ίσως δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη. Δεν είμαι υπερβολική σε τίποτα. Μου αρέσουν οι ισορροπίες στη ζωή μου. Θεωρώ πως η υπερβολή κάνει πάρα πολύ κακό σε οτιδήποτε».

Νίνα Λοτσάρη: «Πρώην μου με πέταξε από το αυτοκίνητο»

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για το αν έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, η γνωστή performer απάντησε: «Προς το παρόν αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κάνω πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες. Κάποιες μικροεπεμβάσεις έτσι ώστε να μην υποτιμώ τον χρόνο που περνάει και να μην λέω πως το DNA μου είναι καλό και δε με ενδιαφέρει τίποτα. Γιατί να λες ψέματα για μικροεπεμβάσεις; Δηλαδή αφού το κάνει κι η φίλη μου που είναι κομμώτρια, εγώ γιατί να μην το κάνω; Εκείνη έχει το δικαίωμα κι εγώ δεν το έχω;».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top