Elif: Η Ελίφ σώζει τον Ταϊλάν από τους συμμαθητές της!

Μη χάσετε την Τετάρτη τις νέες περιπέτειες της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να καταλάβει πως ξέφυγε η Αρζού. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του, του μιλάει για το παρελθόν της Αρζού.  Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως η Αρζού προσπαθεί να κάνει κακό στη Μελέκ και την Ελίφ επειδή πιστεύει ότι η Μελέκ ευθύνεται για τον θάνατο της Τουγτσέ.  

Η Αρζού διαβάζει στην εφημερίδα για την άνοδο της εταιρίας Ντορουκλάρ και γίνεται έξαλλη γιατί πιστεύει πως η Γκόντζα χρησιμοποιεί χρήματα που της ανήκουν. Έτσι, μαζί με τον Ουμίτ, πηγαίνουν στην εταιρία για να μιλήσουν με την Γκόντα.

Η Αρζού έχει νομικά δικαιώματα στην εταιρία αλλά η Γκόντζα διαφωνεί. Καθώς η Γκόντζα και η Αρζού τσακώνονται για τα συμβόλαια, έρχεται ο Σελίμ, ο οποίος θέλει να μάθει ποιος διευθύνει την εταιρία.

Ο Σελίμ βλέπει την Γκόντζα αλλά όχι την Αρζού και τον Ουμίτ. Ρωτάει την Γκόντζα για τον Ουμίτ και εκείνη του λέει πως δεν ξέρει κανέναν με αυτό το όνομα.  Όταν ο Σελίμ φεύγει, η Γκόντζα λέει στον Ερκούτ πως τώρα έχει ένα στοιχείο στα χέρια της για εκβιάσει την Αρζού και τον Ουμίτ αν έρθουν ξανά για υπογραφές.  

Η Αϊλά, το κορίτσι που γνώρισαν στον Μουράτ η Τουλάι και ο Βεϊσελ, προσπαθεί να τον πλησιάσει. Ο Μουράτ δε θέλει να δημιουργήσει σχέση μαζί της αλλά εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να τον παντρευτεί.  

Τα παιδιά, που είχαν εκφοβίσει την Ελίφ και τον Ταϊλάν, κλειδώνουν τον μικρό στην αποθήκη και η Ελίφ τον σώζει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top