Γιώργος Λιάγκας: Κάποιους τους θεοποιούμε και άλλους τους πυροβολούμε

Ο παρουσιαστής σχολίασε την «κόντρα» Κορομηλά - Μπάρμπα

Θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία – και όχι μόνο – είναι τις τελευταίες ώρες, η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και τη Βάνα Μπάρμπα.

Οι δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια για τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου εκνεύρισαν την ηθοποιό η οποία σχολίασε μεταξύ άλλων: «Με εκνεύρισε  για την έλλειψη γενναιοδωρίας που είχε για τα νέα παιδιά. Ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος»;.

Αντέδρασε η Μπάρμπα για Κορομηλά: «Ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος»;

Η Ρούλα Κορομηλά δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και λίγη ώρα αργότερα έδωσε τη δική της απάντηση στο Instagram γράφοντας: «Γούστο μου και καπέλο μου».

«Γούστο μου και καπέλο μου!»: Η απάντηση της Κορομηλά στην Μπάρμπα

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του σχολίασαν την αντιπαράθεση των δύο γυναικών.

«Για τον καθένα υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να ειπωθούν», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη και αυτή φράση ήταν αρκετή ώστε να ενοχληθεί και να τις απαντήσει δίχως περιστροφές. «Δεν υπάρχουν για τον καθένα χιλιάδες. Επίτρεψέ μου να πω ότι δεν υπάρχουν για όλους. Συγγνώμη γιατί κι εγώ θίγομαι και κάνω 30 χρόνια τηλεόραση. Βρες μου έναν άνθρωπο να βγει και να πει ότι κάτι που έχω κάνει άσχημο στους συνεργάτες μου. Ας βγει ένας μοντέρ, σκηνοθέτης, τεχνικός ή δημοσιογράφος να πει ένα. Δεν το δέχομαι λοιπόν αυτό ότι για όλους μας λένε στραβά! Δεν το δέχομαι! Κάποιοι άνθρωποι στον χώρο αυτό έχουν μια προστασία, Κατερίνα μου, και τους θεοποιούμε ενώ δεν το αξίζουν και κάποιοι άνθρωποι που έχουν φερθεί καλά σε όλους τους συναδέλφους τους  βάζουν και τους πυροβολούν στη γωνία. Δε θέλω να το πάω σοβαρά άλλα έτσι είναι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top