Globetrotters: Έφτασε η ώρα της... κρίσης για τα τρία ζευγάρια!

Μη χάσετε απόψε στις 21:00 στο STAR τον μεγάλο τελικό

Ένας προορισμός έχει μείνει για κάθε ομάδα, πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξιδεύουν στη Νορβηγία και πηγαίνουν για ψάρεμα μουρούνας. Θα καταφέρουν να έχουν μια καλή ψαριά και να πάρουν το αγκίστρι, που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης; Οι δύο σεφ αποφασίζουν να στήσουν μπάρμπεκιου στο δρόμο και ενώ ο Χρήστος ψήνει ψάρια, ο Παντελής βουτάει στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ - Άγγελος φτάνουν στη Λισαβόνα και η αποστολή του Πέτρου τους στέλνει σε αναζήτηση Ελλήνων και Πορτογάλων, ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004, με σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα την μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες. 

Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώνονται στο Κέιπ Τάουν και πηγαίνουν για κατάδυση με καρχαρίες, με στόχο να φέρουν πίσω τη μάσκα, που θα φορέσουν, όπως τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Globetrotters: Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από τον αποψινό τελικό!

Τελικός προορισμός των Globetrotters είναι η Αθήνα. Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες συναντιούνται με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria, μοιράζονται τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους και αγωνιούν για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. 

Μπορεί όλοι να είναι νικητές, καθώς όλοι θα δωρίσουν το έπαθλό τους σε φιλανθρωπικό σκοπό, όμως 30.000 ευρώ θα τα προσφέρουν οι πρώτοι, ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι στην κατάταξη, θα προσφέρουν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα της επιλογής τους.

Ο Χάρης με την Αντελίνα έχουν αποφασίσει να προσφέρουν τα χρήματα στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων.
Ο Χρήστος με τον Παντελή στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»
Ο Στέλιος με τον Μιχαήλ - Άγγελο στην Κιβωτό του κόσμου

Ποιοι θα είναι οι νικητές Globetrotters;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Globetrotters

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top