Elif: Η Γκόντζα και ο Ερκούτ είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης στις 17.30 στο Star

Το χάρτινο σπιτάκι της Ελίφ είναι το καλύτερο στην τάξη και η Μπερίλ ζηλεύει και φροντίζει να καταστραφεί. Η Ελίφ δε θέλει να πει τίποτα στη δασκάλα για να μην βρεθεί η Μπερίλ σε δύσκολη θέση αλλά η δασκάλα καταλαβαίνει τι συνέβη και βάζει τον χαμηλότερο βαθμό στην Μπερίλ.  Ο Ουμίτ πηγαίνει στο κτήμα για να συναντήσει τον Σελίμ. Η Μελέκ είναι επίσης εκεί.

Ανακοινώνουν τα νέα για μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία, που πρόκειται να λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας.  Η Μελέκ έχει ακόμα πολλές απορίες. Στον κήπο βρίσκεται κρυμμένη η Αρζού η οποία προσπαθεί να ακούσει τι λένε. Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχεδιάζει ο Ουμίτ. Ο Ουμίτ σχεδιάζει την ολοκληρωτική καταστροφή της οικογένειας Εμίρογλου.  Ο φίλος του Γιουσούφ ακολουθεί τον Ουμίτ και ανακαλύπτει πως ο Ουμίτ πηγαίνει στο ίδιο μέρος κάθε μέρα.

Το μέρος αυτό είναι μια εταιρία που διοικείται από ένα ύποπτο τύπο, τον Νιχάτ. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ μιλάνε για το παρελθόν τους και μοιράζονται τα αισθήματά τους για τους πρώην αγαπημένους τους.  Είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση.  Η Γκόντζα ενημερώνεται από τον διευθυντή της φυλακής ότι υπάρχουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ να παραλάβει. Στην αρχή δεν θέλει να πάει αλλά ο Ερκούτ την πείθει. Η Γκόντζα τον παρακαλεί να πάει εκείνος. 

Η Αρζού έχει τις αμφιβολίες της για τον ρόλο του Ουμίτ αλλά εκείνος καταφέρνει να την πείσει για το πρόσωπό του.  Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως θέλει να αποκτήσουν ένα μωρό αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται και δεν θέλει να ξαναμιλήσουν για αυτό το θέμα.  Η Μελέκ νιώθει απόγνωση επειδή δεν μπορεί να πείσει τον Σελίμ πως ο Ουμίτ δεν είναι ο άντρας που δείχνει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top