Καραβάτου για Σπυροπούλου: «Αν τύχει να τη δω θα μιλήσουμε, αλλά…»

Όσα είπε η παρουσιάστρια στο Stars System

Για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και πώς είναι σήμερα οι σχέσεις των δύο γυναικών μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.    

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» δήλωσε πως αν συναντηθούν κάπου τυχαία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα μιλήσουν, αλλά μέχρι εκεί.

Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου - Η όμορφη έκπληξη για τη γιορτή της!

«Μπορεί με τον Παύλο Σταματόπουλο να μην μιλάω, αλλά όποτε βρεθούμε θα μιλήσουμε. Με τον Ευθύμη Ζησάκη επίσης το ίδιο. Και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν τύχει να τη δω μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό», είπε στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου «Stars System».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν στο «Μες την καλή χαρά». «Ήταν μια χρονιά που νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκα όλα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έκανα υπομονή, ήμουν κι επίμονη σε μια πολύ αξιοπρεπή και σταθερή στάση. Όλο αυτό το πράγμα το εκμεταλλεύτηκα για να γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για μένα. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους που με επέλεξαν, για τους ανθρώπους που μου ξαναέδωσαν μια ευκαιρία, έχοντας στο μυαλό μου να είμαι πάντα ευγνώμων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top