GNTM: Σουζάνα, Όλγα & Μαρίνα απαντούν στο... πικρόχολο Twitter!

Οι «FF» και η Μαρία η αγρότισσα στο επίκεντρο

Μία από τις αγαπημένες μας στήλες, αυτή με τα πικρόχολα σχόλια των τηλεθέατων στο Twitter, επέστρεψε «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η Σουζάνα, η Μαρίνα και η Όλγα απάντησαν στις… όχι και τόσο ευγενικές ερωτήσεις των φανατικών τηλεθεατών του GNTM.

Πρώτη απάντησε στα tweets η Σουζάνα λέγοντας πως είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ. Τι απάντησε για το… ψεύτικό κλάμα της Κάτιας; «Η Κάτια έκλαιγε, έκλαιγε πάρα πολύ όπως και οι άλλες κοπέλες!» απάντησε, ενώ ευχήθηκε σε όλες τις διαγωνιζόμενες καλή τύχη, λέγοντας πως ελάχιστες από αυτές θα κάνουν καριέρα στη μόδα. Στο σχόλιο «Έφυγε η Σουζάνα, Μαρία βγάλε τα κλαρίνα» η απάντησή της ήταν ιδιαίτερα σαρκαστική: «Από ό,τι έχεις καταλάβει η Μαρία είναι μόνο για αυτά… Και για μένα δεν είναι μοντέλο ούτε λίγο» είπε. 

GNTM: Όλα όσα δεν ξέρουμε για τη Μαρία!

Η Έλενα Χριστοπούλου στο star.gr: «Εγώ πάντα τη γνώμη μου τη λέω»

Δεύτερη απάντησε η Όλγα, λέγοντας πως τα «φίδια» μέσα στο GNTM δεν είναι άλλες από την Κάτια και την Ασημινά. «Καλό φιδάκι κι η Ασημίνα!» είπε, συμφωνώντας με άλλο tweet που χαρακτήριζε την Κάτια… νταλικιέρη! «Ότι είναι η κουραστική η Μαρία, είναι… Απλά μιλάει πολύ» είπε σε άλλο tweet που αφορούσε τη Μαρία την αγρότισσα.

Η Μαρίνα απάντησε σε tweet ότι δείχνει σαν… 35αρα. Μάλιστα έδειξε την ταυτότητά της για να πείσει τους τηλεθεατές ότι έχει γεννηθεί το 1995. Απάντησε και για την προσωπικότητα της Μαρίας. «Η Μαρία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και γενικά θέλει να τραβάει το ενδιαφέρον. Προσπαθούμε να της το καλμάρουμε όλο αυτό γιατί καταντάει και λίγο κουραστικό». Η Μαρίνα απάντησε και για την κόντρα της με τις «FF», που δεν μπορούσε να κρύψει, ενώ για ακόμα μία φορά δήλωσε σοκαρισμένη με τη διπροσωπία της Ασημίνας!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top