X-Factor: H συγκίνηση του Θεοφάνους για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού

«Για μένα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενορχήστρωσα τραγούδια του»

Ένας από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες της χώρας μας, ο Γιάννης Σπανός δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Πέθανε ο Γιάννης Σπανός

Γιάννης Σπανός: Τα τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία!

Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον Γιάννη Σπανό

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – και όχι μόνο -, αφού είχε συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες στιχουργούς και τραγουδιστές.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος θέλησε να πει δυο λόγια γι’ αυτό τον σπουδαίο καλλιτέχνη στην έναρξη του «X- Factor». «Να έχω λίγο την ανοχή σας. Ο Γιάννης Σπανός ήταν πάντα μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Ειδικά για εμάς, τους συναδέλφους του. Για μένα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενορχήστρωσα τραγούδια του, έπαιξα μαζί του στο πιάνο. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι».

Γιάννης Σπανός/ φωτογραφία NDP

Φανερά συγκινημένος ζήτησε από τους υπεύθυνους του talent show και μία χάρη. «Θα παρακαλούσα την παραγωγή και το κανάλι, άμεσα εάν μπορούσαμε και προσφέρομαι να αναλάβω προσωπικά, να ετοιμάσουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιάννη. Εδώ, με τα παιδιά μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς ψηφοφορίες, εκτός συναγωνισμού. Αν είναι δυνατόν και την επόμενη εβδομάδα, εγώ είμαι διαθέσιμος να το κάνουμε».

Η Δέσποινα Βανδή ζήτησε από τον Χρήστο Μάστορα να πει δυο λόγια: «Λέω να αφήσω αυτή την κατακλείδα του Γιώργου γιατί είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα και ας ελαφρύνουμε την κατάσταση με τα τραγούδια».

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια θέλησε κι εκείνη να πει το δικό της «αντίο» στον Γιάννη Σπανό. «Θα το κάνουμε αυτό το αφιέρωμα, είναι ο μικρότερος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε σε αυτό τον πολύ μεγάλο συνθέτη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top