«Globetrotters»- Χάρης σε Αντελίνα: «Κάτσε πίσω μου και μη μιλάς»

Ακόμα ένας καβγάς για το ζευγάρι

Οι καβγάδες ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη Αντελίνα δεν έχουν τέλος! Αυτή τη φορά το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί για τις ανάγκες της εκπομπής «Globetrotters» και η νέα τους αποστολή είναι να καταφέρουν να πετάξουν έναν χαρταετό και στη συνέχεια να τον φέρουν πίσω.

Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα με τον Χάρη: «Δε θέλω να το κάνεις αυτό!»

Έντονος συζυγικός καβγάς Χάρη και Αντελίνας: «Άντε γ@@ή@@υ»!

Η αναζήτηση του συγκεκριμένου αντικειμένου αποδεικνύεται δύσκολη, αφού οι κάτοικοι δεν καταλαβαίνουν τι τους ζητά το ζευγάρι.

Η Αντελίνα προσπαθεί να εξηγήσει σε έναν περαστικό που θέλουν να πάνε, αλλά κάτι πάει στραβά αφού άλλα της λέει και άλλα καταλαβαίνει.
Ο Χάρης δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα νεύρα του και τότε της λέει: «Ούτε παντομίμα δεν μπορείς να κάνεις; Έτσι όπως κάνεις είναι σαν να ψαρεύεις».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Χάρης φανερά εκνευρισμένος της ζητά να τον ακολουθήσει χωρίς να μιλά: « Άσε με να επικοινωνώ και έλα από πίσω μου. Κάτσε πίσω μου και μη μιλάς».

Η Αντελίνα αντιδρά λέγοντας: Τι λες μωρε; Ας μην είχα ρωτήσει εγώ τον κύριο και θα σου έλεγα».Οι δυο τους αδιαφορούν για τους περαστικούς που τους βλέπουν να τσακώνονται στη μέση του δρόμου και ο τραγουδιστής μονολογεί: «Ευτυχώς που υπάρχουν κάμερες»!

Τελικά καταφέρνουν να βρουν τον χαρταετό και τα πνεύματα ηρεμούν  με ένα…φιλί!

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Globetrotters»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top