Elif: Στο σχολείο κάνουν buillying στην Ελίφ - Για ποιο λόγο;

Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30

Η Γκόντζα δεν συγκινείται από τις παρακλήσεις του Σερντάρ. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί σκέφτεται τον Σελίμ και πως περνάει στην φυλακή. Η Μελέκ την παρηγορεί. Την επόμενη μέρα βλέπουν τον Σελίμ, ο οποίος είναι απογοητευμένος. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ τον στηρίζουν και του δίνουν ελπίδα.

Ο Βεϊσέλ προετοιμάζεται για να πάει να πουλήσει στις γυναίκες το εμπόρευμά του. Όταν βάζει άρωμα η Τουλάι ζηλεύει. Ο Βεϊσέλ της προτείνει να έρθει μαζί του αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι της Μουαλά πιστεύοντας πως θα πουλήσει το εμπόρευμά του αλλά εκείνη έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Η Μουαλά τον φλερτάρει αλλά ο Βεϊσέλ καταφέρνει να φύγει.

Η Μελέκ μιλάει στο εργαστήριο ραπτικής για τον Γιουσούφ πως την έσωσε από τον άντρα, που της επιτέθηκε. Όταν το μαθαίνει ο Τζεβαχίρ ζηλεύει και θέλει να καταστρέψει τον Γιουσούφ. Η Ελίφ είναι πολύ καλή μαθήτρια και η Μπερίλ ζηλεύει. Όταν η Μπερίλ δεν απαντάει σε μια ερώτηση της δασκάλας, τα παιδιά την κοροϊδεύουν.

Η Μπερίλ διαμαρτύρεται πως έχασε τα μολύβια της και κατηγορεί την Ελίφ. Όταν ψάχνουν την τσάντα της Ελίφ, βρίσκουν πράγματι τα μολύβια της Μπερίλ. Τα παιδιά αποκαλούν την Ελίφ κλέφτρα.

Η Ελίφ αναστατώνεται και λέει σε όλους πως δεν το έκανε αυτή αλλά ακόμα και η δασκάλα έχει τις αμφιβολίες της. Η Ελίφ κλαίει απαρηγόρητη και κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι έξω από το σχολείο. Η δασκάλα της δεν μπορεί να τη βρει. Κάποιοι από τους συμμαθητές της πιστεύουν στην αθωότητα της Ελίφ.

Η Τζεϊντά είναι η μόνη, που ξέρει τι συνέβη. Είδε την Μπερίλ να βάζει τα μολύβια της στην τσάντα της Ελίφ. Η Μπερίλ απειλεί την Τζέιντα να μην πει τίποτα για ό,τι είδε.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top