Πρεμιέρα για την ταινία του Κώστα Γαβρά: «Ενήλικοι στην Αίθουσα»

Μια λαμπερή βραδιά

Από «Ενήλικοι στην Αίθουσα» όλοι μεταμορφώθηκαν σε... Ενήλικοι στο Μέγαρο στην επίσημη πρώτη του πολυσυζητημένου φιλμ του Κώστα Γαβρά.

Κώστας Γαβράς: «Αν θα ψήφιζα τον Βαρουφάκη...»

Στην τελετή λήξης του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας», ο διεθνής Έλληνας σκηνοθέτης δεν έκρυψε την αγωνία του για το πώς το ελληνικό κοινό θα υποδεχθεί την ταινία του που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη

Κινηματογραφικό alter ego του πρώην υπουργού Οικονομικών ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός όχι μόνο έπιασε το ηχόχρωμα και το ύφος του πολιτικού αλλά και δανείστηκε από την γκαρνταρόμπα του

Μεγάλος απών ο Αλέξης Τσίπρας που σύμφωνα με πληροφορίες του Stαr, παρακολούθησε την ταινία σε ειδική προβολή.  Ήταν όμως εκεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που τον υποδύεται στην ταινία.
  
Με ενδυματολογικό στυλ και παπιγιόν που θύμιζε κάτι από το πρόσφατο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας, εμφανίστηκαν οι πρωταγωνιστές αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με αέρα από Όσκαρ.

Στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη, η σύζυγός του, Δανάη, με μαύρη μακριά τουαλέτα αλλά κανείς από τους πρώην συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους εννέα βουλευτές του Μέρα 25, σινεφίλ ήταν η Σοφία Σακοράφα και από τη Nέα Δημοκρατία η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα»,  θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 3 Οκτωβρίου. 

 

Ρεπορτάζ: Έλγκα Νταϊφά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top