Αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου

Τι συνέβη με την εξόδιο ακολουθία του ανθρώπου-σκιά του Αριστοτέλη Ωνάση

«Ο Ωνάσης γνώριζε ποιοι σκότωσαν τον γιο του, Αλέξανδρο!» - Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 χρόνων το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία θα τελούνταν τη Δευτέρα 19/8, στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς, μόλις μια ώρα πριν τις 16.30, φίλοι και συγγενείς ενημερώθηκαν στο νεκροταφείο ότι η κηδεία αναβάλλεται.

Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος - φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση!

Αποκάλυψη: Ο Ωνάσης γνώριζε ποιοι σκότωσαν τον γιο του, Αλέξανδρο!

Έτσι λοιπόν, φίλοι και παλιοί συνεργάτες που βρέθηκαν εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λυμπερόπουλο, έμειναν με τα λουλούδια στα χέρια.

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δε γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε στην εφημερίδα ο φύλακας του κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει κάποια ξαδέρφια του δημοσιογράφου και έναν ανιψιό του στην Αμερική και τους ειδοποίησε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top