Elif: Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Την Τετάρτη ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο της Ελίφ

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο και μαζί της βρίσκονται η Τουλάϊ, ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και ο Κενάν.

Η Αλιγιέ λέει στην Ασουμάν να ετοιμάσει ένα δωμάτιο για τη Μελέκ κι εκείνη νιώθει άβολα επειδή θα μείνει μαζί τους στο κτήμα αλλά δεν έχει τη δύναμη να κάνει κάτι για να το εμποδίσει.

Η Ελίφ λυπάται όταν ο Χαμίτ της λέει πως δεν ξέρει που είναι η μητέρα της. Πουλάνε μαζί τα χαρτομάντηλα του Χαμίτ για να αγοράσουν με τα χρήματα μια τηλεκάρτα και να καλέσουν στο νούμερο που υπάρχει στην αφίσα με τη φωτογραφία της Ελίφ. Η Ελίφ χαίρεται που ακούει τη φωνή της Μελέκ αλλά ένα απρόσμενο περιστατικό εμποδίζει τη συνέχεια της συνομιλίας τους.

Η Μελέκ και ο Κενάν τρελαίνονται από την αγωνία τους και ενημερώνουν τον δικηγόρο τους για το τηλεφώνημα. Εντοπίζουν από που έγινε το τηλεφώνημα και πηγαίνει αμέσως στην περιοχή αλλά δεν βρίσκουν την Ελίφ.

Ο Κενάν και η Μελέκ επιστρέφουν στο κτήμα και όλοι χαίρονται όταν μαθαίνουν πως η Ελίφ επικοινώνησε μαζί τους. Η Ελίφ, ο Χαμίτ και ο Σαλίχ χάνουν την αφίσα με το τηλέφωνο.

Η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να καθυστερήσει τον Νετζντέτ γιατί θέλει να πάει μόνη της στον γιατρό. Ο Ερκούτ θυμίζει ένα σημαντικό ραντεβού στον Νετζντέτ και εκείνος τον στέλνει στον γιατρό με την Γκόντζα.

Η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να της επιτρέψει να τηλεφωνήσει στον Σερντάρ. Θέλει πολύ να τον δει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top