Βούρκωσε η Κατερίνα Καραβάτου στην αυλαία της «Φωλιάς των Κου Κου»

Η επιτυχημένη εκπομπή θα είναι στον αέρα και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου» με τους δυο παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη να κάνουν ένα πολύ συγκινητικό φινάλε μαζί με όλους τους συνεργάτες στο πλευρό τους! 

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν οι δυο παρουσιαστές ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, σήμερα το ζευγάρι πήγε στην εκπομπή μαζί με τα δυο παιδιά του, την Αέλια και τον Αρίωνα. 

Κατά τη διάρκεια μίας χορογραφίας ο μικρός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που άρχισε να φωνάζει και τότε η Κατερίνα είπε πως αυτή η φωνή που ακούμε είναι του Αρίωνα, ο οποίος απολαμβάνει αυτή τη μέρα στο πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Στους τίτλους τέλους είδαμε τους αγαπημένους παρουσιαστές να ευχαριστούν το κοινό και τους συνεργάτες τους με την Κατερίνα Καραβάτου να βουρκώνει στον αέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια είπε τα εξής: «Ήταν μία χρονιά πάρα πολύ έντονη, ήταν για όλους μας μια ολική επαναφορά. Εγώ και ο Κρατερός πάντα έχουμε τον πήχη πολύ ψηλά και το κεφάλι μας πολύ χαμηλά και έτσι θέλουμε να είναι όλοι εδώ «Στη Φωλιά των Κου Κου και έτσι γίνονται οι μεγάλες επιτυχίες. Κι επειδή ο Ελύτης έχει πει πως η επιτυχία έχει τρία μεγάλα Τ, το ταλέντο, την τόλμη και την τύχη, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω, ότι το ταλέντο όλων σας είναι αδιαμφισβήτητο, η τόλμη όλων να κάνουμε κάτι διαφορετικό σε μια πολύ δεδομένη πρωινή ζώνη μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν επίσης κάτι το οποίο μας χαρακτήρισε, αλλά είμαστε επίσης πάρα πολύ τυχεροί γιατί βρεθήκαμε σε έναν πολύ οργανωμένο, πολύ στιβαρό, πολύ υπεύθυνο, πολύ στοχευμένο σταθμό με μια παραγωγή που ήταν 24 ώρες το 24ωρο εκεί»!

Στη συνέχεια, ο Κρατερός ανέφερε ένα-ένα όλα τα ονόματα των συντελεστών της εκπομπής και τότε η Κατερίνα πήρε πάλι τον λόγο για να προσθέσει δυο λόγια για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και ευθύνεται σε πολύ μεγάλο μέρος για την επιτυχία της εκπομπής, στον αρχισυντάκτη Γιώργο Εφραιμίδη: «Είσαι αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχει καταφέρει να μετατρέψει μια πρωινή ζώνη σε κάτι τελείως διαφορετικό. Όσοι μιλάνε για την ταχύτητα των θεμάτων, την ευστοχία, αυτόν τον ρυθμό που έχει αυτή η εκπομπή, χωρίς να ξέρουν αναφέρονται σε σένα. Εμείς έχουμε κλάψει μαζί για τόσα ωραία πράγματα, θα κλάψουμε για ωραία πράγματα και στη συνέχεια..», είπε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα.

«Εγώ θα πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε έναν έναν χωριστά και σε όλους μαζί! Είναι τιμή μου να δουλεύω κοντά σας! Ευχαριστώ πολύ!», τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top