Elif: Κενάν και Μελέκ ψάχνουν να βρουν την Ελίφ!

Νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς στις 17:40 στο STAR

Η Μελέκ καλεί τον Κενάν και του λέει πως υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σχετικά με την Ελίφ και του ζητάει να συναντηθούν το πρωί. Ο Κενάν έχει μεγάλη περιέργεια να μάθει τι έχει προκύψει.

Το επόμενο πρωί, ο Μουράτ πηγαίνει να πάρει με το αυτοκίνητο τον Κενάν και του εξιστορεί τα γεγονότα της προηγούμενης μέρας στο δρόμο. Όταν φτάνουν, η Μελέκ λέει κάθε λεπτομέρεια στον Κενάν πως η Ελίφ είχε κακοποιηθεί.

Ο Κενάν και η Μελέκ αποφασίζουν να πάνε στο χωριό Ουζούνοβα για να βρουν την Ελίφ. Ο Τζεμάλ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι της Ράμπια. Η Ελίφ αφήνει την Ιντζί εκεί και φεύγει για να πάει να βρει τη Μελέκ, ξεκινώντας από το σπίτι της Μελαχάτ. Η Ιντζί λέει στην Ράμπια πως η Ελίφ δεν ήρθε επειδή ήταν άρρωστη.

Ο Τζεμάλ συναντάει τον Βεϊσέλ και εκείνος του δίνει το χαρτί του δικηγόρου, το οποίο αν υπογράψει η Ράμπια, θα έχει το δικαίωμα να πουλήσει την περιουσία της.

Η Ζεϊνέπ ρωτάει τον Σελίμ αν τσακώθηκε με τον Ερκούτ και εκείνος της απαντάει πως δεν γνώριζε καν ότι ο Ερκούτ αποφυλακίστηκε. Της λέει πως είχε έναν καυγά με έναν άγνωστο και πως ο ίδιος άντρας του επιτέθηκε ξανά.

Η Ζεϊνέπ του ζητάει να μην της κρύψει τίποτα ξανά. Όλοι στην οικογένεια συμβουλεύουν τον Σελίμ να πάει στην αστυνομία και να κάνει μήνυση αλλά εκείνος αρνείται.

Η Ζεϊνέπ δίνει στον Σελίμ το δώρο της, ένα πανωφόρι και εκείνος χαίρεται πολύ και το φοράει για να πάει στη σχολή. Η Πελίν συναντάει τη Φεραγιέ και της λέει πως ο Κοράι την απείλησε με μαχαίρι.

Η Φεραγιέ της λέει πως πρέπει να πάνε στην αστυνομία αλλά η Πελίν δεν αρνείται. Η Αρζού επισκέπτεται την Τουγτσέ και την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Η Φεριντέ και ο Μουράτ πηγαίνουν στο κτήμα και εξηγούν σε όλους τις εξελίξεις σχετικά με την Ελίφ. Ο Σερντάρ θέλει να δει την Τουγτσέ για τελευταία φορά πριν φύγει. Αφήνει μόνη της την Γκόντζα και φεύγει...

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top