Elif: Ο Κοράι πάει να μαχαιρώσει τον Σελίμ όταν...

'Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο την Τετάρτη στις 17:40

Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος με την Γκόντζα επειδή το έσκασε με τον Σερντάρ και διατάζει τους άντρες του να τον βρουν. Στη συνέχεια κανονίζει να βγει ο Ερκούτ από τη φυλακή.

Η Ελίφ λέει στην Ιντζί πως επιτέλους θυμήθηκε το πρόσωπο της μητέρας τη και θέλει να πάει στον δρόμο που την είχε δει, όταν ζούσε μαζί με τη Νουρτέν.

Οι γείτονες του Μουχσίν και της Νουρτέν λένε στη Μελέκ πως το ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του πολύ βιαστικό και πως η Νουρτέν βασάνιζε το κοριτσάκι, που έμενε μαζί τους. Η Μελέκ λιποθυμάει.

Ο Χαμίτ τηλεφωνεί από το κινητό της Μελέκ στη Φεριντέ και της λέει τι συνέβη. Η Φεριντέ πηγαίνει να βρει τη φίλη της και τη μεταφέρει σπίτι ενώ ο Χαμίτ φεύγει.

Ο Σελίμ προσπαθεί να πείσει τον Κοράι να πετάξει το μαχαίρι και να αφήσει την Πελίν να φύγει. Όταν ο Κοράι αρνείται, ο Σελίμ τον αφοπλίζει και πιάνονται στα χέρια. Ο Κοράι το σκάει αλλά ο Σελίμ είναι χτυπημένος και το πουκάμισο του σκισμένο. Προσπαθεί να συνέλθει κάπως πριν συναντήσει τη Ζεϊνέπ.

Η Ζεϊνέπ και οι φίλοι τους περιμένουν τον Σελίμ στην καφετέρια για να γιορτάσουν τα γενέθλια του. Όταν εκείνος καθυστερεί, οι φίλοι φεύγουν. Ο Μουράτ είναι ενοχλημένος από την καθυστέρηση του Σελίμ. Όταν ο Σελίμ φτάνει στην καφετέρια με το πρόσωπο του χτυπημένο η Ζεϊνέπ ανησυχεί.

Η οικογένεια ετοιμάζει ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι και περιμένει τον Σελίμ. Όταν ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ φτάνουν τσακωμένοι, όλοι ξαφνιάζονται. Ο Σελίμ πηγαίνει στο δωμάτιο του. Όταν η Ζεϊνέπ τον ρωτάει τι έχει συμβεί αλλά δεν παίρνει ικανοποιητική απάντηση, θυμώνει.

Όλοι ανησυχούν για τον Σελίμ. Όταν ο Κενάν τους λέει πως ο Ερκούτ απελευθερώθηκε και ίσως σε αυτό οφείλεται η κατάσταση του Σελίμ, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να κάνει μια προσπάθεια να μιλήσουν ξανά. Πηγαίνει στο δωμάτιό τους όμως ο Σελίμ έχει αποκοιμηθεί. Ο Σελίμ ξέρει πως ό,τι κάνει για την Πελίν δεν είναι σωστό αλλά δεν μπορεί να βρει λύση.

Όταν ο Μουράτ επιστρέφει από το πάρτι του Σελίμ, βρίσκει τη Φεριντέ στο προσκέφαλο της Μελέκ, η οποία κοιμάται. Η Φεριντέ του εξηγεί τι συνέβη. Η Μελέκ ξυπνάει και αποφασίζουν να ενημερώσουν τον Κενάν.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top