Έλληνας animator πετυχαίνει το απόλυτο viral για το «Game of Thrones»

 Όταν ο Jim Morrison… συνάντησε τον Jon Snow

Η φρενίτιδα για το «Game of Thrones» κορυφώνεται καθώς μας χωρίζουν ελάχιστες πλέον τηλεοπτικές ώρες έως το επικό φινάλε… Πολλοί από τους Αμερικανούς τηλεθεατές έχουν πάρει άδεια ή έχουν δηλώσει προκαταβολικά ασθένεια και δε θα εμφανιστούν στις δουλειές τη Δευτέρα, που είναι η επομένη του τελευταίου επεισοδίου του τελευταίου κύκλου.  

Η GOT μόδα μοιάζει με μια παγκόσμια αλυσίδα που απλώνεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη… Στη χώρα μας τη διαφορά κάνει ο ταλαντούχος εικονογράφος, δημιουργός και παραγωγός κινουμένων σχεδίων και συγγραφέας Αρίσταρχος Παπαδανιήλ.  

Ο animator υπογράφει ένα video που παρουσιάζει καρικατούρες των χαρακτήρων του «Game of Thrones» που διεκδικούν τον σιδερένιο θρόνο. Οι ήρωες Τίριον, Τζον Σνόου, Σέρσεϊ, Νταινέρυς, Σάνσα, Άρυα κ.ά. εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό με μουσική υπόκρουση το The Rains of Castamere... Beat διάθεση και ρυθμός πρωταγωνιστούν στο κλιπ που μελοποίησε και ερμηνεύει ο Παπαδανιήλ.

Πηγή έμπνευσης για τα ασπρόμαυρα σκίτσα αποτέλεσε ο τρόπος με τον οποίο απεικόνισε τον Jim Morrison ως «Young Lion» ο φωτογράφος Joel Brodsky για το εξώφυλλο του άλμπουμ «Best of» των Doors.

O Παπαδανιήλ έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο «διάλογο» ανάμεσα στο τηλεοπτικό φαινόμενο του «Game of Thrones» με το σύμπαν της δισκογραφίας!

Το ροκ κι εναλλακτικό αποτέλεσμα του Παπαδανιήλ έχει γίνει viral στα social media ανάμεσα στους φανατικούς της υπερ-επιτυχημένης σειράς Εντυπωσιασμένος δηλώνει και ο Δανός ηθοποιός Pilou Asbæk (Euron Greyjoy) που μοιράστηκε τον θαυμασμό του με τους followers τους στον λογαριασμό του στο Instagram... 
 

Πρωτομαγιάτικο γάμο έκανε η… Sansa από το Game of Thrones!

Game of Thrones: Πώς ο Kit Harington παραλίγο να χάσει τον... ανδρισμό του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος animator δίνει το σίγμα του. Είχε προηγηθεί το βραβευμένο μιούζικαλ σπλάτερ «The Rains of Castamere: An Animated Choreography οf Departures», στο οποίο διασκεύασε και ερμήνευσε τον ποιητικό λόγο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν σε μουσική Ραμίν Τζαγουάντι.

Δείτε το video του Αρίσταρχου Παπαδανιήλ που έγινε viral και κατάφερε να κερδίσει τη δική του θέση στο… παιχνίδι του θρόνου!      

Έλγκα Νταϊφά       

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top