Τροχαίο ατύχημα για την Ελένη Τσαγκά

«Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα»​​​​​​​ δήλωσε στο star.gr

Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Τετάρτης, η Ελένη Τσαγκά. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star, ήταν σταματημένη στην οδό Ζαϊμη στον Πειραιά και προσπαθούσε να βγει στη Λεωφόρου Χατζηκυριακού, όταν ένα όχημα μπήκε στη λωρίδα για τα λεωφορεία. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι καλά στη υγεία τους και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η Ελένη Τσαγκά μιλώντας στο star.gr ανέφερε: «Είμαι καλά στην υγεία μου. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, γιατί είναι η πρώτη φορά που τρακάρω μετά από 30 χρόνια που βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι» και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι καρμανιόλα, γιατί είναι μονόδρομος τα τελευταία πέντε χρόνια και ελάχιστοι είναι εκείνοι που το γνωρίζουν. Εδώ και δυο ώρες περιμένω την Τροχαία».

Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια δεν έχασε το χιούμορ της και ενημέρωσε τους φίλους της στο Facebook για το ατύχημά, γράφοντας: «Τράκαρα. Πρώτη μου φορά. Σοκαριστικό, αλλά όλα καλά. Πιο σοκαριστικό είναι όμως ότι περιμένω την τροχαία δυο ώρες!!!!!! και ακομα... περιμένω....».

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Ελένη Τσαγκά δε θα καταφέρει να παρουσιάσει το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού. Στη θέση της θα δούμε την Ειρήνη Ζαρκαδούλα.

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top