Ασημίνα από MasterChef: Το φλερτ με τον Πάνο και το κράξιμο της Σπυριδούλας

«Ρε Πάνο, δεν παίζουμε, να κάνουμε λίγο πλακίτσα;»​​​​​​​

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε για την Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Η πρώην παίκτρια μίλησε για όλους και για όλα, αλλά στάθηκε σε δυο σημεία. Φυσικά, στην πολυσυζητημένη σχέση της με τον Πάνο Τόγια, αλλά και στη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

MasterChef: Αποχώρησε η Ασημίνα!

MasterChef: To πρώτο μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης τη ρώτησαν για το αν υπήρξε κάποιο ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της. 

«H αλήθεια είναι πως με τον Πάνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν είχαμε ποτέ κάτι και δε θα έχουμε. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Απλά όταν μπήκαν οι παλιοί παίκτες μας έλεγαν πως φαινόμαστε σαν ζευγάρι στην τηλεόραση και λέω "Ρε Πάνο δεν παίζουμε, να κάνουμε λίγο πλακίτσα;” Και μετά μας φώναζαν οι άλλοι Ουστάλλι-Τόγια. Πραγματικά δεν έχουμε απολύτως τίποτα. Θα μπορούσαμε να δέσουμε, γιατί είναι ήρεμο και χαμηλών τόνων παιδί. Αλλά δεν έτυχε. Δεν μπήκα στο παιχνίδι με το σκεπτικό να βρω κάποιον», ανέφερε η Ασημίνα ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Στη συνέχεια, της ζητήθηκε να σχολιάσει την τελική πεντάδα, ξεκινώντας από τη μοναδική γυναίκα που παραμένει στο παιχνίδι, τη Σπυριδούλα.

«Η Σπυριδούλα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Δεν είναι κακός άνθρωπος, όπως φαίνεται πολλές φορές. Έχει πει κάποια πράγματα για μένα που κι εγώ τώρα τα είδα έξω, δεν τα είχα δει. Με τη Σπυριδούλα μιλάγαμε στην αρχή σε λογικά πλαίσια, αλλά δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ», δήλωσε αρχικά.

Βέβαια, τώρα που βρίσκεται εκτός διαγωνισμού μπόρεσε να παρακολουθήσει κάποια αποσπάσματα και είδε ότι κάποιες φορές την… έκραζε! «Βγήκα και είδα κάτι βιντεάκια που με έκραζε λίγο. Εντάξει, για να τα έχει πει όλα αυτά, μάλλον η άποψή της είναι και τη σέβομαι απόλυτα. Στο σπίτι δεν με έχει ενοχλήσει, ούτε την έχω ακούσει να λέει κάτι άσχημο και προσβλητικό για μένα», πρόσθεσε η νεαρή παίκτρια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top