Elif: Η Αλιγιέ είναι αποφασισμένη να χωρίσει τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ!

Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30

Η Ζεϊνέπ δεν θέλει η κόρη της να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον χωρίς αγάπη. Λέει στην Τουλάι και τη Μελέκ πως θέλει να τη μεγαλώσει μόνη της.

Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα κι αρχίζει να συναρμολογεί την κούνια του μωρού, που αγόρασε, για να κάνει έκπληξη στη Ζεϊνέπ. Ο Κενάν τον βοηθάει κι όταν τελειώνουν ο Σελίμ φέρνει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα παρά τις διαμαρτυρίες της. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη νευρικότητα.

Η Αλιγιέ μαθαίνει από τη Σεχέρ πως ο Σελίμ έφτιαξε το παιδικό κρεβάτι. Έξαλλη πηγαίνει να το δει και ο Κενάν, συνειδητοποιώντας τις προθέσεις της, την προειδοποιεί να μην κάνει κάτι, που θα αναστατώσει τον Σελίμ.

Η Αλιγιέ λυπάται για τον Σελίμ και είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει από τη Ζεϊνέπ. Όταν φτάνει στην έπαυλη ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ, η Αλιγιέ τους σταματάει στην πόρτα και τους λέει πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι. Η Ζεϊνέπ φεύγει και ο Σελίμ την ακολουθεί.

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα, που χρειάζεται από τον λογιστή. Τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της ζητάει να της παραδώσει την Ελίφ αν θέλει να πάρει τα χρήματα. Αν δεν το κάνει, ο Κενάν θα μάθει την αλήθεια και θα καταλήξει στη φυλακή.

Η Νουρτέν δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί την προσφορά της Γκόντζα. Όταν συναντιούνται, η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως τα χρήματα δεν είναι στην τσάντα της. Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι μαζί με την Ελίφ και ξεσπάει πάνω της το θυμό της. Εκείνη την ώρα έρχεται η αστυνομία και της λέει πως έχει γίνει μια αναφορά σχετικά με τη φιλοξενία ενός παιδιού στο σπίτι της παρά τη θέλησή του.

Γνωρίζοντας πως η Γκόντζα δεν θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά χωρίς τη συναίνεση του Νετζντέτ, η Αρζού και ο Ερκούτ δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Νετζντέτ εξακολουθεί να εμπιστεύεται την Γκόντζα παρά τα όσα του έχουν πει και οι δύο. Μετά από πολλές μέρες, ο Βεϊσέλ εμφανίζεται στο εστιατόριο μεταμφιεσμένος.

Όταν ο Μουράτ του λέει πως οι άντρες του Νετζντέτ πέρασαν από εκεί, ο Βεϊσέλ του λέει πως με κάποιο τρόπο θα λύσει αυτό το πρόβλημα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top