Εκνευρισμένος ο Χάρης Ρώμας: «Δεν ακούω πια την Ελένη Ράντου σε τίποτα!»

Έκανε πρόταση συνεργασίας στη Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Χάρης Ρώμας. 

Όταν η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια, πως είναι ένας ρόλος που δε θα μπορούσε να τον κάνει σήμερα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος ελαφρώς εκνευρισμένος είπε τα εξής:

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Δε σου λέω ότι θέλω να κάνω όλες τις σειρές μου. Ας πούμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν θα το έκανα. Μου το πρότειναν και δεν το συζητήσαμε καν με την Ελένη. Ως προς αυτό είμαι πολύ κοντά με τη δική της άποψη γιατί αυτή η σειρά είχε μια τρέλα όταν την κάναμε, σαν να ζούσαμε μια πενταήμερη εκδρομή. Αυτό ως 20 χρόνια μεγαλύτερη μου φαίνεται κι εμένα ότι θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και κουρασμένοι οι ήρωες για να έχουν αυτού του είδους τα κέφια.

Η Ελένη Ράντου μου είχε πει όταν κάναμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Χάρη δεν πρέπει να το συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά γιατί θα μείνουμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα», παρότι μας διπλασίαζαν το κασέ για άλλη μια φορά. Και μείναμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα και δεν τα πήραμε. Οπότε δεν την ξανακούω. Με επηρέασε τότε πάρα πολύ».

Η Φαίη στο «Καφέ της Χαράς»;

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε επίσης πως ήδη έχει γράψει τα 10 πρώτα επεισόδια, ενώ πάνω στη συζήτηση -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- πρότεινε στη Φαίη να εμφανιστεί τουλάχιστον σε ένα από τα καινούργια επεισόδια της σειράς.

Η παρουσιάστρια ήταν θετική στην πρόταση αυτή, ενώ στο κλείσιμο της συνέντευξης οι δυο τους έδωσαν on air τα χέρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top