Game of Thrones - Νέο επεισόδιο: Η σκηνή που προκάλεσε αντιδράσεις

Βρισκόμαστε στη μεγάλη νύχτα

To νέο πολυαναμενόμενο επεισόδιο του Game of Thrones ήταν συγκινητικό και κάπως… ανατριχιαστικό! Τα ψέματα τελείωσαν πλέον και ο εχθρός πλησιάζει. Οι σύμμαχοι είναι συγκεντρωμένοι στο Winterfell και για πρώτη φορά (έπρεπε να φτάσουμε στην 8η σεζόν δηλαδή!) θα πολεμήσουν όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό-εκτός φυσικά της Cersei, που παραμένει αυθεντική κακιά-.

Το σκηνικό σου κόβει την ανάσα. Βρισκόμαστε στην κρίσιμη νύχτα… τη νύχτα πριν την επίθεση και τη μεγάλη μάχη που θα επακολουθήσει. Οι ήρωές μας περνούν τις τελευταίες τους ώρες με αυτούς που, μάλλον, αγαπούν περισσότερο. 

Το παρεάκι μπροστά από το τζάκι, η Sansa με τον Theon, ο Jon με τη Dany στις κρύπτες του Winterfell όπου επιτέλους της αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα (απίστευτο!) και η... Arya με τον μπάσταρδο του Robert Baratheon, Gendry να κάνουν... σεξ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή αυτή προκάλεσε αμέτρητα αρνητικά σχόλια, μιας και οι περισσότεροι την είχαν συνυφασμένη ως μία μαχήτρια με Μ κεφαλαίο και μάλιστα... χωρίς πρόσωπο. Ωστόσο, πρέπει σίγουρα να λάβουμε υπόψιν ότι η συγκεκριμένη νύχτα ίσως είναι και η τελευταία για πολλούς, οπότε μάλλον θα στηρίξουμε την ατρόμητη νεαρά και τον έρωτά της, τον οποίο είχαμε δει από την πρώτη τους συνάντηση, πολλές σεζόν πριν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top