MasterChef: Ο σύντροφος της Σπυριδούλας απαντά στη «χλαπάτσα» της Άλκηστις

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στις δυο παίκτριες

Ορισμένες αντιπάθειες δεν κρύβονται και μία εξ’ αυτών είναι αυτή ανάμεσα στη Σπυριδούλα και την Άλκηστη από το MasterChef.

Οι δυο παίκτριες έχουν καταφέρει να μπερδέψουν τους πάντες με τη συμπεριφορά τους, ενώ όταν η Άλκηστις αποχώρησε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής χαρακτήρισε τη Σπυριδούλα… δίμουρη και «χλαπάτσα» απαντώντας σε κάποια tweets χρηστών.

Η επική ατάκα της Άλκηστης του MasterChef για τη Σπυριδούλα

MasterChef 3: Η Άλκηστις έχει σχέση - Ποιος της έχει «κλέψει» την καρδιά;

Την απάντησή του σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς έδωσε ο σύντροφος της Σπυριδούλας, Αποστόλης Γερμάνης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχλησή του.

«Και κακό να έκανε και να είναι αλήθεια αυτά που έκανε και όντως να είναι αλήθεια αυτά που είπε η Άλκηστις, δεν βγαίνεις να πεις τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο. Όταν δεν αγαπάς εσύ η ίδια τον φίλο σου, τον άνθρωπο, πως μπορείς να είσαι εσύ άνθρωπος; Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, αυθόρμητος και δίκαιος και  κάποιους ανθρώπους τους πειράζει και για αυτό ακούγονται αυτά τα λόγια για την Σπυριδούλα. Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπάθειες χαρακτήρων μέσα σε ένα σπίτι που είναι τόσα άτομα. Σίγουρα δε θα ταιριάξουν κάποια πρόσωπα μεταξύ τους. Το επίπεδο του καθενός το ορίζει ο ίδιος για να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο», είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top