Stars System: Η Άση Μπήλιου κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Χείρωνα

Δείτε το νέο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο στις 14:00

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 14:00, στο 13ο επεισόδιο της εκπομπής «Stars System», η Άση Μπήλιου, κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Χείρωνα, που βρίσκεται στον Κριό και εξηγεί πως θα επηρεάσει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου τα επόμενα 8 χρόνια, που θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System

Ο Χείρωνας από τον Κριό ζητά να βγάλουμε προς τα έξω τον πολεμιστή, που όλοι κρύβουμε μέσα μας! Στην ελληνική μυθολογία είναι ουσιαστικά ο πρώτος ολιστικός θεραπευτής. Μπορεί να γιατρέψει τους άλλους, να τους συμβουλεύσει, να τους διδάξει αλλά δεν μπορεί να γιατρέψει τον εαυτό του. Αντιπροσωπεύει πάντα ένα τραύμα στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας αλλά και το μεγαλύτερο μας ταλέντο. Στην διέλευση του ο Χείρωνας μας βοηθά να θεραπεύσουμε τραύματα του παρελθόντος ανάλογα με τον τομέα στον οποίο πέφτει στο ωροσκόπιο μας.

Η Άση Μπήλιου με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη, αναφέρονται στις σκοτεινές πλευρές των ζωδίων και αναλύουν ποιες είναι οι συμπεριφορές, που βασανίζουν και λειτουργούν ως εμπόδιο ώστε να υπάρχει ευτυχία στις σχέσεις και τον έρωτα.    

Το FBI, κατέταξε τους εγκληματίες ανάλογα με το ζώδιό τους και το είδος των παρανομιών, στις οποίες εμπλέκονται συνήθως. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο. 


Παρουσιάζει: Άση Μπήλιου
Συνεργάτιδα Αστρολόγος: Άντζελα Τίκη

Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη
Δ. Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Σκηνογράφος: Δανάη Γιαμαλάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Βλάχος
Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σταματόπουλος
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top