«Δε με αγγίζουν αυτά!»: Η απάντηση της Γραμμέλη στον Σαμαρά

Δείτε όσα είπε η γνωστή τηλεκριτικός

Στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στα όσα σχολίασε για το τραγούδι του με τη Σάσα Μπάστα, σχολίασε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε νυχτερινή του έξοδο.

Ο γνωστός κομμωτής είπε μεταξύ άλλων πως η δημοσιογράφος θέλει να γίνει Δημήτρης Παπανώτας με μαλλιά. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό», με τη δημοσιογράφο να του απαντάει.

Η απάντηση του Μουτσινά στην Καινούργιου: «Την είχα γονατίσει... έκλαιγε!»

«Σε αυτά τα χρόνια που δουλεύω το έχω συνηθίσει αυτό. Η δική μου κριτική είχε να κάνει με το περιεχόμενο, τους στίχους και το βίντεο κλιπ. Δεν κάνω πίσω, δεν κάνω κ…τούμπες και δεν βγήκα στην ελληνική τηλεόραση με αντάλλαγμα να κλείσω το στόμα μου. Ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ στον τομέα του, στη δουλειά του θεωρώ ότι είναι κορυφαίος και είναι από τους πιο ευαίσθητους και πιο καλόψυχους ανθρώπους που έχω συναντήσει. Σέβομαι πάρα πολύ την καριέρα του και την προσωπικότητά του. Το δικαίωμά μου, όμως, να εκφράζω την άποψή μου απέναντι σε κάτι που βλέπω που προσβάλει την αισθητική μου, όχι λόγω των ανθρώπων αλλά λόγω του περιεχομένου και του αισθητικού αποτελέσματος, θα την λέω μέχρι να πεθάνω. Δεν θα προσβάλω ποτέ ούτε τον κ. Σαμαρά ούτε την κ. Μπάστα, απλά να προσέχουμε λίγο τι λέμε δημόσια. Είναι άλλο να κρίνεις το περιεχόμενο μια εκπομπής και άλλο να μιλάς επί προσωπικού για μια γυναίκα ή για έναν συνάδελφο. Αυτό ότι προσπαθώ να γίνω ο Παπανώτας με μαλλιά τι είναι; Είναι εξυπνάδα, αστείο; Εμένα δεν με αγγίζουν αυτά, δεν είμαι αυτής της λογικής και ποτέ στα κείμενά μου δεν χρησιμοποίησα τέτοιες εκφράσεις» είπε η τηλεκριτικός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top