Κατερίνα Μαστραντωνάκη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να με νικήσει ο καρκίνος»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της δημοσιογράφου του Star

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της Κατερίνας Μαστραντωνάκη.

Η δημοσιογράφος του Star, πάλεψε με την ασθένεια, βγήκε νικήτρια και μετά από σχεδόν δύο χρόνια επέστρεψε στη δουλειά της αφήνοντας πίσω τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η ρεπόρτερ του αστυνομικού ρεπορτάζ μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως έμαθε τη δυσάρεστη είδηση την ώρα που ήταν σε κάποιο ρεπορτάζ και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε.

Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βγαίνοντας από αυτή την περιπέτεια είμαι πιο πλούσια, γιατί όλοι μας η περιουσία είναι οι άνθρωποί μας, η δύναμη που παίρνουμε και μας κάνει να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις δυσκολίες. Όποιος άνθρωπος νοσεί από αυτή την αρρώστια να μη βλέπει μόνο τον θάνατο. Ο καρκίνος σου παίρνει την εικόνα και αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα. Να βλέπεις τον εαυτό σου με ξυρισμένο κεφάλι και χλωμό πρόσωπο. Δεν υπήρχε περίπτωση να με νικήσει ο καρκίνος».

Είχε στο πλευρό της τον σύζυγο και τα παιδιά της

Όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της δημοσιογράφου ήταν ο σύζυγος, αλλά και τα δυο της παιδιά. Η ίδια εξομολογήθηκε κάτι που της είπε ο γιος της, όταν εκείνη και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να του παρουσιάσουν τον καρκίνο σαν να είναι μια απλή γρίπη.

Ο 17χρονος γιος της, λοιπόν, της είπε ότι θα ξεχάσει ποτέ την εικόνα της μητέρας του να σφαδάζει από τον πόνο, να πέφτει στο πάτωμα και να μην μπορεί να σηκωθεί,  αλλά και το ξυρισμένο της κεφάλι.

Ακόμα και τώρα πιστεύει ότι ο λυκειάρχης, θα του πει να πάει στο γραφείο του, γιατί κάτι συνέβη στη μητέρα του. Κλείνοντας, η Κατερίνα Μαστραντωνάκη χαρακτήρισε τα παιδιά της παλικάρια για το ψυχικό σθένος που επέδειξαν όλο εκείνο το δύσκολο διάστημα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top