Μετά τα Μεσάνυχτα: "Κόπηκε" η καλεσμένη, εξαφανίστηκε η συνέντευξη...

Τα πάνω κάτω στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ήταν κομμάτι του trailer της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη για το βράδυ της Τετάρτης. Τελικά, όμως, η Μπέσσυ Γιαννοπούλου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο "Μετά τα Μεσάνυχτα". Αν και το κοινό το περίμενε, στη θέση της γνωστής θεατρικής παραγωγού, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, προβλήθηκε συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Τι κι αν είχε βγάλει κι ανακοίνωση ο Alpha σχετικά με την καλεσμένη στην οποία ανέφερε πως έχει ένα μήνυμα να στείλει προς την Πέμη Ζούνη τελικά... εξαφανίστηκε!

"Με χώρισε επειδή νόμιζε ότι είχα σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο"

Τι συνέβη όμως; Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Πέμη Ζούνη φαίνεται να παρενέβη μέσω δικηγόρων, ζητώντας να μη μεταδοθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη, αφού θίγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού, "η γνωστή θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, για τη δικαστική τους διαμάχη ενώ θα την ακούγαμε να παραδέχεται πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη"

 

Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το "κόψιμο"

Στο γύρισμα που έκανε για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και δεν προβλήθηκε ποτέ αναφέρθηκε η ίδια η Μπέσσυ Γιαννοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook..

Μέσα από το κείμενό της, θέλησε να ακουστεί η δική της πλευρά.

«Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα. 
Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα, όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα, γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως...», έγραψε η θεατρική παραγωγός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top