"Με χώρισε επειδή νόμιζε ότι είχα σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο"

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε αποκαλύψεις

Το βράδυ της Τετάρτης κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα. Ανάμεσα σε αυτά και για πρώην σύντροφό της και το λόγο που τη χώρισε.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη χωρίς... φόβο και πάθος αποκάλυψε πως στο παρελθόν σχέση της χάλασε γιατί ο τότε σύντροφός της νόμιζε ότι... κάτι έτρεχε με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Ισχύει αυτό, έγινε. Με χώρισε επειδή νόμιζε ότι είχα σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο. Καλώς έγινε τελικά. Τότε εγώ γέλαγα, στην αρχή μου φαινόταν αστείο. Μετά, όμως, όταν είδα τι πρόβλημα δημιούργησε, δεν χωρίσαμε επί τόπου, χωρίσαμε μετά από 8 μήνες με έναν χρόνο. Μετά έγινε το έλα να δεις. Η μαμά μου έλεγε να σηκωθώ να φύγω. Με έπνιγε το δίκαιο και το άδικο. Όχι, δεν υπήρχε ποτέ φλερτ με τον Γιάννη Λάτσιο. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος σαν να φλερτάρει γενικώς. Πρέπει να πω, πως ο Γιάννης ήταν ο άνθρωπος στον οποίο αποκάλυπτα τα ερωτικά μου. Τον δεσμό εκείνο που κατέληξε να διακόψει άθελά του, σε εκείνον είχα πάει και το είχα πει. Με είχε συμβουλεύσει να προχωρήσω», είπε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top