Αρναούτογλου: « O Θέμος θα ήθελε να τον θυμόμαστε με ένα χαμόγελο»

Τι είπε ο παρουσιαστής στο «The 2night Show»

Το δικό του «αντίο» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του στο «The 2night Show» στον Θέμο Αναστιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, νικημένος από τον κακρίνο.

Στεφανίδου: Η αποκάλυψη για τη σπάνια μορφή καρκίνου του Θέμου Αναστασιάδη

«Ξεκινάμε κάπως διαφορετικά σήμερα και δεν έχω και τη διάθεση να ξεκινήσω με χορό ή με τραγούδι. Χθες σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης. Δεν ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν κολλητοί, όπως πάρα πολλές φορές συναντηθήκαμε τηλεοπτικά ή είπαμε δυο, τρεις κουβέντες εκτός πλατό. Αυτές οι ώρες, οι μεταμεσονύκτιες του ΑΝΤ1, ήταν ώρες του Θέμου Αναστασιάδη, οπότε νιώθω και κάπως περίεργα. Αφού πάρα πολλά χρόνια αυτή η late night ζώνη φιλοξενούσε για μία μέρα, για δύο μέρες το αγαπημένο ΟΛΑ.

Εμείς κάναμε κάτι πάρα πολύ μικρό, ένα μουσικό αφιέρωμα μετά τους τίτλους, πριν βέβαια έπαιξε μια ολόκληρη ώρα εδώ στον ΑΝΤ1 προς τιμήν του Θέμου ένα μικρό αφιέρωμα. Ίσως να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καλό ταξίδι και πιστεύω ότι ο Θέμος θα ήθελε να τον θυμόμαστε με ένα χαμόγελο», είπε ο παρουσιαστής. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top