Πανικός στα γυρίσματα της σειράς - φαινόμενο Casa de Papel

Τι συνέβη;

Ποτέ μια ληστεία δεν αγαπήθηκε, τόσο πολύ από τόσους πολλούς, όπως αυτή που εκτυλίσσεται στο νομισματοκοπείο της Ισπανίας σύμφωνα με το σενάριο της τηλεοπτικής σειρά Casa De Papel.

Η πλοκή θέλει 8 ληστές να τυπώνουν 2 δισεκατομμύρια ευρώ! Οι ανατροπές και η έξυπνη γραφή απογειώνουν το σήριαλ.Η «τέλεια ληστεία» αποδείχθηκε το «τέλειο τηλεοπτικό προϊόν» χαρίζοντας του τον τίτλο του πιο δυνατού τηλεοπτικού χαρτιού, παγκοσμίως. 

 Αυτές τις ημέρες όσοι βρέθηκαν στην Φλωρεντία ήταν ιδιαίτερα τυχεροί… Ήρθαν face to face με τους stars του «Casa de Papel».
 Η πλατεία Ντουόμο και η πλατεία Μικελ- Αντζελο είχαν μετατραπεί σε τηλεοπτικά πλατό. Ηθοποιοί και συντελεστές ήταν όλοι εκεί για τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.

Ο κόσμος στο ιστορικό κέντρο της ιταλικής πόλης δεν σταματούσε να φωτογραφίζει ή να τραβάει βίντεο. Αλλά και ο Αλβάρο Μόρτε, στη σειρά έχει τον ρόλο του καθηγητή, απευθύνθηκε στο πλήθος και ανέβασε στο δικό του Instagram την  τυχαία «συνάντηση»  με τους θαυμαστές του σήριαλ.  

 Τα εξωτερικά γυρίσματα όμως έφεραν την αποκάλυψη: στο πλευρό του ηθοποιού βρισκόταν και ο Πέδρο Αλόνσο, που παίζει τον Μπερλίν
 Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν… πεθαίνει! Μήπως άθελα τους οι συντελεστές «έκαψαν» την έκπληξη;  

΄Έλγκα Νταιφά

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top