«Με την Ειρήνη Καζαριάν υπήρξε χημεία. Είναι ο τύπος μου»

Δημήτρης Τζανετάκος: Τι αποκάλυψε το μοντέλο από τον τελικό του GNTM

Εμφανίστηκε στον τελικό του «Greece’s Next Top Model» σε μία από τις δοκιμασίες που έπρεπε να περάσουν οι τρεις φιναλίστ και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζανετάκο, ο οποίος έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω του με τη φωτογράφηση που έκανε μαζί με την Ειρήνη Καζαριάν.

Οι χρήστες των social media του έλεγαν πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι με τη νικήτρια του reality μόδας, ενώ τον ρωτούσαν αν οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Γι’ αυτά και πολλά άλλα ακόμα μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου. «Ήταν απίστευτη εμπειρία για μένα αυτό, ήταν πρωτόγνωρο! Έγινε χαμός με τα μηνύματα που δέχτηκα μετά τον τελικό του GNTM, πήρα 10,000 followers σε μερικές ώρες. Όλοι μου έλεγαν να τα φτιάξω με την Ειρήνη, ότι ταιριάζουμε και ότι είμαστε το πιο ωραίο ζευγάρι. Στη φωτογράφιση υπήρξε χημεία. Ισχύει αυτό. Όντως ήρθαμε πιο κοντά, αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο. Η Ειρήνη μου άρεσε, είναι ωραία κοπέλα. Είναι ο τύπος μου. Μιλήσαμε μετά τον  τελικό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα, να το ξεκαθαρίσω αυτό. Οι άλλες δυο κοπέλες ήταν πιο μαζεμένες. Η Μαριάννα ήταν πιο μαζεμένη από όλες, η Εβελίνα το βρήκε στην πορεία», δήλωσε ο Δημήτρης Τζανετάκος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top