Το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου -Τι εύχεται σε αυτούς που την ειρωνεύονται

«Έχω βαρεθεί. Βαρέθηκα. Αλήθεια βαρέθηκα.»

Η Μαρία Κορινθίου δε μάσησε τα λόγια της και απάντησε έξω από τα δόντια σε όλους εκείνους που σχολίασαν αρνητικά τα κλάματά της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Νεραϊδα και το Παληκάρι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αδερφός της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκης, ο οποίος είδε τη Μαρία Κορινθίου να υποδύεται το Κατερινιώ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και αυτό έκανε την ηθοποιό να συγκινηθεί.

Τα on air κλάματα της Μαρίας Κορινθίου - Τι συνέβη;

Αυτή τη φορά, η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε on camera για όλα εκείνα τα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται.

«Έχω βαρεθεί. Βαρέθηκα. Αλήθεια βαρέθηκα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα για τέτοια πράγματα αλλά θα το πω και θα το ξαναπώ: εύχομαι οι ίδιοι, αυτοί που κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται να βρεθούν με αυτούς τους ανθρώπους, να τους απλώσουν αυτοί οι άνθρωποι το χέρι, να τους σεβαστούν, να δουλέψουν μαζί τους…Τους το εύχομαι. Μέχρι τότε να μην πολυμιλάνε. Αυτοί θα μου πουν πότε αν θα βγω ή πότε θα κατ@ρήσω; Πότε θα πάω κι αν πρέπει κιόλας», είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top