Εβελίνα: Έλεγαν ότι δεν έχουν τίποτα μαζί μου και με έκραζαν στην κάμερα

Τι αποκάλυψε για Καζαριάν και Μαριάννα του GNTM

Η Εβελίνα Σκίτσκο θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί του GNTM, αλλά τελικά δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια.

Η 20χρονη απάντησε στα σχόλια των χρηστών του Twitter και μεταξύ άλλων απάντησε αν προς το τέλος του reality μόδας η νέα «τριάδα της φωτιάς», ήταν η Ερμίδου, η Εβελίνα και η Εύη.

Εβελίνα από GNTM: Η κόρη μου δε με αναγνώρισε, θύμωσα με τον εαυτό μου

«Ούτε καν. Είμασταν τα δύο κορίτσια που είχαμε τα τυπικά με την Εύη. Φαινόταν ότι εγώ και η Ερμίδου είχαμε δεθεί, αλλά καμία σχέση», είπε.


Ποια ήταν όμως η σχέση της με την Ειρήνη Καζαριάν και τη Μαριάννα Παινέση; «Ήταν τα δυο κορίτσια που δεν είχαμε έρθει πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού. Οπότε δε θα ήμουν πολύ ευδιάθετη όταν της έβλεπα. Της ρωτούσα αν έχουν τίποτα μαζί μου, μου απαντούσαν όχι και μετά στην κάμερα με έκραζαν…. Λίγο κακό αυτό».

«Δεν είχαμε δεθεί ποτέ με τη Μέγκι, οπότε λογικό, το περίμενα ότι δεν θα με ήθελε νικήτρια. Θεωρώ ότι ενόχλησε πάρα πολύ την Ξανθούλα ότι «την έδωσα», αλλά είχα φτάσει σε ένα σημείο κι εγώ που έλεγα «όπα ρε παιδιά, τι γίνεται εδώ»; Τα κορίτσια που δεν ταιριάζαμε ήταν η Αμανατίδου, η Καζαριάν, η Τσακουρίδου και γι’ αυτό δεν κάναμε ποτέ παρέα», είπε για τα υπόλοιπα κορίτσια.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top