Εβελίνα από GNTM: Η κόρη μου δε με αναγνώρισε, θύμωσα με τον εαυτό μου

Η πρώτη αντίδραση του παιδιού της όταν την είδε

Μπορεί η Εβελίνα Σκίτσκο για πολλούς να θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του «Greece’s Next Top Model», αλλά τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον μεγάλο τελικό.

GNTM: Όσα είπαν Εβελίνα και Μαριάννα στο Star.gr μετά τον τελικό

Το νεαρό μοντέλο μόλις επτά μήνες πριν μπει στο GNTM είχε φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι  καρπό του έρωτά της με τον Κύπριο τραγουδιστή Ανδρέα Ναπολέων.

Μπορεί το ζευγάρι να αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά συνεχίζει να διατηρεί καλές σχέσεις, αφού όσο εκείνη βρισκόταν στο GNTM, o μπαμπάς είχε αναλάβει να τη φροντίζει.

Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Εβελίνα Σκίτσκο είχε πει πόσο πολύ της λείπει η μικρή της. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι θύμωσε πολύ με εκείνη, καθώς η κορούλα της δεν την αναγνώρισε όταν την είδε μετά το τέλος του reality μόδας και την επιστροφή της στο σπίτι.

 «Το παιδάκι μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχει μεγαλώσει πολύ. Έχω πάθει σοκ. Εντάξει, είμαστε μαζί τώρα. Δεν έκλαψα όταν την πρωτοείδα μετά από τόσο καιρό, αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επειδή δε με αναγνώρισε στην αρχή, θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήθελα λίγες ημέρες μέχρι να τα βρω με τον εαυτό μου. Αλλά μετά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε κι εκεί εντάξει ήμουν λίγο καλύτερα. Αλλά ήμουν κλεισμένη δύο εβδομάδες. Δεν επικοινωνούσα με κανέναν. Ήμουν μόνο σπίτι μαζί της. Δεν ήθελα να δω κανέναν άλλο», αποκάλυψε η Εβελίνα Σκίτσκο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top