Έκαναν έξωση στον αδερφό του Ψάλτη - «Δεν ήξερα πού να πάω να κοιμηθώ»

Άννα Φόνσου: Από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με τον κύριο Ρώτα

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας μετά την έξωση από το σπίτι του. Τώρα μένει προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο και αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτό το δυσάρεστο γεγονός στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι».

Κάνουν έξωση στον αδερφό του Στάθη Ψάλτη - Ψάχνει για γηροκομείο

«Δυστυχώς ο Ψάλτης βρέθηκε στο δρόμο, τελείως μόνος, κανέναν δεν έχω. Έχω την ανιψιά μου που είναι μακριά και την πρώτη μου νύφη που είναι επίσης μακριά. Δε περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο. Σε ξενοδοχείο ζω, που αλλού να πήγαινα; Θα έμενα στο δρόμο, ευτυχώς βρέθηκαν δυο άνθρωποι και με βοήθησαν. Τίποτα δεν παίρνω, ένα επίδομα 100 ευρώ και αλλά 100 από διατροφή. Πριν από 25 μέρες μου έκαναν έξωση. Μου ήρθε χαρτί, χρώσταγα 6-7000. Βεβαίως φοβήθηκα μην μείνω στο δρόμο, δεν ήξερα που να πάω να κοιμηθώ. Τελείωσε ο Στάθης δεν με άφησε ποτέ χωρίς λεφτά μου έδινε και 1 και 2 χιλιάρικα. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι. Έχω βάλει στόχο ότι είναι ένα μακρινό ταξίδι και θα επιστρέψει. Αν ήταν εδώ θα του έλεγα να με αγαπάει όπου και να είναι, όπως το αγαπώ και εγώ. Νιώθω πολύ μόνος. Να σου πω ότι έχω τρελάνει τα σάντουιτς και τις τυρόπιτες. Αποζητώ να μείνω σε ένα γηροκομείο, δεν είμαι καθόλου καλά. Κινδυνεύω να με διώξουν και από το ξενοδοχείο».

Το ξέσπασμα της Άννας Φόνσου

Λίγη ώρα αργότερα στην ίδια εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά, η Άννα Φόνσου, η οποία ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ντράπηκα που άκουσα το τέλος της συνέντευξης και ήθελα να το κλείσω το τηλέφωνο. Τον κύριο Ρώτα έχει τύχει να μην το ξέρω, μόνο μία φορά που έτυχε και μου τον συστήσανε, του είχα πει να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού και λέει “εγώ δεν πάω σε αυτή τη φυλακή”. Τον έχουμε φροντίσει τόσο πολύ. Ο Σπύρος ο Μπιμπίλας τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ να του κάνει τις εξετάσεις για να μπει στο γηροκομείο που θέλει. Ο κύριος Ρώτας δεν έχει ούτε σύνταξη, πρέπει να δουν τις εξετάσεις του. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Δεν πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε στην τηλεόραση ότι πεινάμε και τρώμε ένα γιαουρτάκι, του έχουμε πει να έρχεται εδώ να τρώει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με τον κύριο Ρώτα. Θα τον δουν οι γιατροί του γηροκομείου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top