Κάνουν έξωση στον αδερφό του Στάθη Ψάλτη - Ψάχνει για γηροκομείο

''Κάναμε αποποίηση κληρονομιάς γιατί χρώσταγε σε μια τράπεζα''

Γιάννης Ρώτας Στάθης Ψάλτης

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του βρίσκεται ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, αδερφός του Στάθη Ψάλτη, καθώς του έχουν κάνει έξωση από το σπίτι και ο ίδιος κοντεύει να μείνει στον δρόμο.

«Μου έκαναν έξωση και πρέπει να φύγω. Ψάχνω για γηροκομείο. Ο Στάθης δεν άφησε τίποτα. Κάναμε αποποίηση κληρονομιάς, γιατί χρεώσταγε σε μία τράπεζα. Κουράστηκα να ψάχνω για σπίτι και να μη βρίσκω και περιμένω να πάω σε γηροκομείο. Αν και ταΐζαμε τόσο κόσμο, δεν βρέθηκε ούτε ένας να με βοηθήσει. Ζήτησα βοήθεια από πέντε ανθρώπους, αλλά τίποτα, κανείς. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Δεν καταλαβαίνει κανείς τι περνάω. Δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα. Το σπίτι σφραγίζεται, θα έρθει κλητήρας και θα αλλάξει κλειδαριά», αποκάλυψε στο Secret.

Στο πλευρό του ηθοποιού είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, o οποίος δήλωσε στο ένθετο των Παραπολιτικών. «Ο Γιάννης δεν έχει καθόλου χρήματα. Του κάνουν έξωση από το σπίτι λόγω του ότι χρωστάει πολλά ενοίκια. Ο ίδιος, δυστυχώς, δεν μπορεί να πάρει σύνταξη γιατί έχει λίγα ένσημα και παίρνει το κοινωνικό επίδομα απόρων».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top