Καζαριάν για Ερμίδου του GNTM: Σχολίαζε όλα τα κορίτσια με πολλή κακία

Απάντησε στα tweets των χρηστών

Στα σχόλια των χρηστών του Twitter απάντησε η Ειρήνη Καζαριάν. Η νικήτρια του GNTM, σχολίασε τις πρώην συμπαίκτριές της, ενώ αποκάλυψε ποια είχε μια περίεργη στάση και σχολίαζε όλα τα κορίτσια με πολλή κακία.

Η Ειρήνη είπε αρχικά: «Αυτό που είδα με την Εύη, την Εβελίνα και την Ειρήνη δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί ξέρω ότι τα κορίτσια δεν έκαναν παρέα εξαρχής με την Εύη και γενικά τη σχολίαζαν πάρα πολύ έντονα. Δεν ξέρω τι τους έκανε και άλλαξε έτσι ξαφνικά γνώμη. Το θεωρώ λίγο διπρόσωπο.»

Ειρήνη Καζαριάν: «Η Εύη προκαλούσε πολύ στο GNTM. Είχε μια αλαζονεία»

Στη συνέχεια είπε: «Η Εβελίνα έχει ένα περίεργο υφάκι. Γενικά εγώ το παρατηρούσα και στα επεισόδια ότι θα μου μιλούσε λίγο ειρωνικά. Αλλά γενικά η Εβελίνα ήταν πολύ μυστικοπαθής. Δεν μπορούσα να την καταλάβω σαν προσωπικότητα. Δεν είχε πει ποτέ την άποψη της όταν καθόμασταν όλες παρεούλα!»

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Εγώ την Ερμίδου την συμπάθησα όταν την γνώρισα μέσα στο παιχνίδι, αλλά όταν βγήκα και τελείωσε όλο αυτό, κατάλαβα ότι είχε μια περίεργη στάση και σχολίαζε όλα τα κορίτσια με πολλή κακία και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Πάντως με απογοήτευσε πάρα πολύ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top