Πάολα: Απαντά πρώτη φορά για τον 25χρονο σύντροφό της!

Όσα είπε και για την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα

Η Πάολα μίλησε πρώτη φορά on camera για τις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη με τον 25χρονο τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά αλλά και για την ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους.

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το αν είναι ερωτευμένη, κι εκείνη γελώντας είπε: «Λοιπόν εσείς με αγαπάτε πάρα πολύ… το ξέρω! Εγώ δε θα ήθελα να συζητήσουμε για τέτοια πράγματα!» 

Η Πάολα μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη, με τον οποίο είχε σχέση 6 χρόνια, είναι ξανά ερωτευμένη.

Την καρδιά της Πάολα έκλεψε ο 25χρονος συνάδελφός της, Παναγιώτης Τσαφαράς, ο οποίος εισέβαλε δυναμικά στη ζωή της, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει. Ήταν μαζί της στις συναυλίες της όλο το καλοκαίρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζονταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ζευγάρι… και στην πίστα και στη ζωή.

Παναγιώτης Τσαφαράς

«Μοιάζει πολύ ερωτευμένη με τον όμορφο νεαρό και δε χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της και αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον καινούργιο έρωτά της, ενώ όπου σταθεί δε σταματά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του. Δεν πιστεύαμε πως θα μπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, μετά το τέλος μιας σχέσης 6 ολόκληρων ετών, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να ρωτά» είχε πει πρόσωπο του περιβάλλοντός της στη Real News. 
 

Γιώργος Παπαδόπουλος: Του έκοψε το πρόγραμμα ο Σφακιανάκης και… αποχώρησε!

 

Όσο για την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη είπε: «Είναι ένα θέμα που με στενοχώρησε πάρα πολύ και συνεχίζει να με στεναχωρεί. Δεν θα ήθελα να συζητήσω για αυτό όμως. Είναι φιλαράκι μου πλέον ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως καλλιτέχνη, ως δημιουργό και πάνω από όλα ως παλικάρι. Για αυτό το θέμα ό,τι είχα να πω το είπα όταν έγινε ό,τι έγινε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό. Αλήθεια με στενοχωρεί»!

Τον τραγουδιστή αντικατέστησε ο Νίκος Βουρλιώτης. 

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top