Πρώην παίκτρια του My Style Rocks τα «ξερνάει όλα»!

Τι είπε η Τζίνα Δημητρακοπούλου;

Μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks αποφάσισε να βάλει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στα άδυτα του reality μόδας του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την Τζίνα Δημητρακοπούλου η οποία μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube αποκάλυψε όσα όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες και όλοι -οι μη εμπλεκόμενοι- αγνοούσανε.

«Στο παιχνίδι μπήκα σε μια περίοδο που υπήρχε πολύ ένταση ανάμεσα στις κοπέλες και αυτό ήταν αισθητό. Ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά τη Χριστίνα, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα την είχαν βγάλει προτεινόμενη και τα κορίτσια δεν την ψήφησαν για να παραμείνει στο παιχνίδι [...] Υπήρχε στεναχώρια από όλους» είπε η blogger.

Και συνέχισε για τα γυρίσματα και την κριτική της επιτροπής. «Τα γυρίσματα κρατάνε 4 με 5 ώρες το κάθε επεισόδιο και εσείς στην τηλεόραση βλέπετε 1μιση ώρα. Ό,τι μας λένε οι κριτές δεν τα ακούτε όλα, γιατί εκ των πραγμάτων θα πρέπει να κοπεί το επεισόδιο και να κρατήσουν αυτά που θα μπορέσεις να ακούσει πιο εύκολα ένας τηλεθεατής» ανέφερε.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις πρώην συμπαίκτριές της και στο θέμα που προέκυψε με τους... στιλίστες. «Δεν ξέρω αν έχουν στιλίστες, κάποιες έκαναν “μπαμ”! Φαινόταν ότι υπάρχει στιλίστας από πίσω, αλλά επειδή προσωπικά δεν έχω δει κάτι δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά. Πάντως αν έχει κάποια στιλίστα, είναι ντροπή και άδικο για όλες τις υπόλοιπες κοπέλες που προσπαθούν να δείξουν πράγματα βάζοντας τη δική τους πινελιά», είπε η Τζίνα Δημητρακοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top