GNTM:Τσακουρίδου για Εβελίνα «Μίλαγε άσχημα. Μας κοιτούσε σαν κατώτερες»

Μίλησε για όλα "Στη Φωλιά των Κου Κου"

Αποκαλυπτική ήταν η Άννα Τσακουρίδου «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου πήγε καλεσμένη σήμερα το πρωί. 

Το νεαρό μοντέλο αποχώρησε για δεύτερη φορά από το GNTM και μίλησε για όλα.

GNTM: Τι έκανε η Κατερίνα Καραβάτου πριν από τη φωτογράφηση!

Η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ειρήνη Ερμίδου και ξεκαθάρισε τον λόγο που εκείνη δεν την ήθελε πίσω στο σπίτι.  Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Ειρήνη δεν το έβλεπε ανταγωνιστικά γιατί δεν φοβόταν καμία, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ τους ποτέ. 

«Η Ειρήνη γενικά ό,τι έλεγε, τα έλεγε κατευθείαν μπροστά μας, δεν είχε θέμα, για εμένα αυτό ήταν πολύ ειλικρινές. Το περίμενα ότι δεν ήθελε να ξαναμπώ γιατί θεωρούσε ότι δεν έχω κάτι ιδιαίτερο όπως μου είχε πει...».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έμειναν άφωνοι με τις δηλώσεις της παίκτριας, η οποία δεν δίστασε να πει πως οι περισσότερες κοπέλες ήταν συνειδητοποιημένες ότι όλα καταγράφονται, ενώ δεν δίστασε να πετάξει τις σπόντες της για την Εβελίνα, ανατρέποντας την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνη.

Η Εβελίνα του GNTM ξέσπασε: «Κάνουν σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι»
 

«Τα κορίτσια μου είπανε ότι η Εβελίνα και η Ερμίδου δεν με θέλανε. Το περίμενα γενικά και από τα προηγούμενα που είχανε γίνει στο σπίτι πριν βγω. Με την Εβελίνα δεν είχε γίνει κάτι τρελό απλά, οτιδήποτε και να γινόταν στο σπίτι μπορεί να μας μίλαγε άσχημα. Μπορεί για παράδειγμα να αφήναμε ένα πιάτο και να μας φώναζε, «πάτε καλά γιατί τα παρατάτε εκεί πέρα;». Δεν φαίνεται αλλά όντως συνέβαινε μέσα στο σπίτι και με την Ξανθούλα που είχε γίνει ένας καυγάς και έγινε μεγάλη φασαρία, δεν το περιμέναμε να γίνει τέτοιος χαμός αλλά όλα αυτά έγιναν πίσω από την κάμερα, δεν έγιναν ποτέ μπροστά. Είχε ένα υφάκι, μας κοιτούσε τύπου είστε κατώτερες, γελάω τώρα εγώ, κάπως έτσι...»

 

 

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top