Η Εβελίνα του GNTM ξέσπασε: «Κάνουν σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι»

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η Εβελίνα του Greece’s Next Top Model μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» στα παρασκήνια του παιχνιδιού.

Το νεαρό μοντέλο που έχει φτάσει στην τελική 7άδα του ριάλιτι μόδας τις τελευταίες μέρες έχει έρθει πιο κοντά με την Εύη και αυτό έχει σχολιαστεί αρνητικά από τις υπόλοιπες κοπέλες.

GNTM 2018: Ποια έβγαλε την καλύτερη "αντρική" φωτογραφία;

Η ίδια λέει: «Μπορεί να το έχουν δει λίγο αρνητικά, απλά θεωρώ ότι είναι λογικό αν ένα άτομο είναι μόνο του και έχει φτάσει στο σημείο να πιέζεται, να μην το πατήσεις. Δεν τους άρεσε η κίνησή μας με την Ειρήνη Ερμίδου να προσεγγίσουμε την Εύη, την έκριναν… Εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό, χωρίς να με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη μου».

Ακόμα, η Εβελίνα δήλωσε τι την ενοχλεί στα άλλα κορίτσια του GNTM: «Επειδή δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, κάνουν σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι, λες και δεν αγωνίζονται με εμένα μέσα στο παιχνίδι. Αναφέρομαι στην παρέα Τσακουρίδου, Καζαριάν, Αμανατίδου, Έλντα… το παρεάκι».

Kλάματα και ένταση στο GNTM 2018: Έλντα και Εβελίνα στα "κάγκελα"

Για την Εύη είπε: «Θεωρώ ότι η Εύη είναι ένα καλό κορίτσι, αλλά λόγω καταστάσεων και λόγω της Μικαέλας και της Μέγκι δεν έδειξε τον χαρακτήρα της».

 

 

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top