GNTM: Η Μικαέλα "δίνει" στεγνά τη Μέγκι για τη σχέση της με την Αμανατίδου

Η 24χρονη ζήτησε συγγνώμη on air στην Άννα

Μετά την αποχώρηση, ήρθε και η ώρα για αποκαλύψεις-φωτιά από το ένα μέλος της Τριάδας της Φωτιάς.

GNTM 2018: Αποχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη

Μπορεί η Μικαέλα να είναι μαζί στο... "φλεγόμενο" γκρουπ με τη Μέγκι και η τελευταία να ήταν από τα πρώτα άτομα που είδε με το που βγήκε από το σπίτι του GNTM, δε δίστασε όμως να τη "δώσει", για να δικαιολογηθεί για το κράξιμο που έριξε στην Αμανατίδου μέσα στο παιχνίδι.

Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM

Μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη είπε χαρακτηριστικά:

«Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, αλλά και ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας είναι πράγματα που μου είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος που υποστήριζα κάποια πράγματα. Δεν τη γνώριζα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της και θέλω να της ζητήσω και συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη και θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια, έδειξε ότι το ήθελε πολύ και προσπάθησε γι’ αυτό και είναι ακόμα μέσα στο σπίτι. Ελπίζω να μη στεναχωρηθεί για όσα έχω πει για εκείνη».

GNTM: Φωτιάδη ''Θα ήθελα να μην είναι καμία μέσα στο σπίτι, εκτός από...''

Αφού κατάλαβε τι έκανε, το πήρε λίγο πίσω... ή μήπως όχι;

«Δε με επηρέασε η Μέγκι. Εγώ έπρεπε να ήμουν σωστή και να μιλούσα εξ’ αρχής με την Άννα, να την γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά να την… έκραζα. ΄Έκανα λάθος γιατί στηρίχθηκα πάνω σε αυτά που είπε η Μέγκι και την υποστήριξα, δίχως να ξέρω την Άννα».

Με τη Μέγκι πάντως ελπίζει ότι θα παραμείνουν φίλες τώρα που και οι δυο βρίσκονται εκτός παιχνιδιού. Όπως είπε χαρακτηριστικά σε αντίστοιχη ερώτηση: «Τη Μέγκι την είδα αμέσως μόλις βγήκα από το GNTM».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top