GNTM: Φωτιάδη ''Θα ήθελα να μην είναι καμία μέσα στο σπίτι, εκτός από...''

Οι πρώτες δηλώσεις των μοντέλων μετά την αποχώρηση της Μικαέλα

Πρώτη δημοσίευση 5/12/2018 11:51

Η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν εκείνη που τελικά αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model.

GNTM 2018: Αποχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη

Το νεαρό μοντέλο ήταν μαζί  με την κολλητή της, Εύη Ιωαννίδου, οι οποίες είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες, αλλά τελικά η κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι εκείνη έπρεπε να φύγει από το σπίτι.

Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την παίκτρια λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και όταν ρωτήθηκε για το ποιο κορίτσι δε θα ήθελε να είναι στο σπίτι είπε: «Θα ήθελα να μην είναι καμία μέσα στο σπίτι, εκτός από εμένα τη Μέγκι και την Εύη. Θα είμασταν η «τριάδα φωτιά του τελικού» θα γινόταν χαμός».

Βέβαια, κάποια από τα κορίτσια έκανα και τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της διαγωνιζόμενης.

Η Άννα Αμανατίδου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με κοιτάνε απέξω και δεν μπορώ να εκφραστώ. Το κακό μάτι μπορεί κάποιες φορές να σε ρίξει. Η Μικαέλα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται, η Εύη όμως είναι. Αντικειμενικά πιστεύω ότι έπρεπε να φύγει η Εύη».

Στη συνέχεια, η Εύη Ιωαννίδου ανέφερε: «Η Άννα Αμανατίδου μου φαίνεται πολύ αδιάφορη σαν μοντέλο. Είναι άκυρη για μένα μέσα στο παιχνίδι. Η Ερμίδου από ένα κορίτσι που έπαιζε ποδόσφαιρο κάνει βήματα προς γυναίκα, γιατί δεν έχει θηλυκότητα».

Από την άλλη πλευρά, η Άννα Αμανατίδου σημείωσε: «Όλες θα φύγουμε. Ένα είναι το άλογο που θα κερδίσει».

Κλείνοντας, η Ειρήνη Ερμίδου σημείωσε: «Θεωρώ ξεκάθαρα ότι είναι δίκαιη η αποχώρηση της Μικαέλας. Τις τελευταίες εβδομάδες άκουγε συνεχώς κακή κριτική».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top