Σουηδία γίναμε! Η Αλεξανδράκη αποκάλυψε τι τρέχει με Μηλιώνη - Μπέλλα

Μίλησε για όλα καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρω1νό»

Εκείνη ήταν στη μακρινή Μαδαγασκάρη και.. η τύχη της (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) δουλεύε. Απλά όχι υπέρ της!

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του Αντ1, Nomads βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στο "Πρωινό".

Και δε θα μπορούσε παρά να μιλήσει για όλα, ξεκινώντας από όσα αφορούν σε εκείνη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη, τον οποίο τα ρεπορτάζ θέλουν εδώ και μερικές εβδομάδες να διατηρεί παράνομο δεσμό με την Ιωάννα Μπέλλα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα που την αφορούσαν μετά την αποχώρησή της, σοκαρίστηκε, ζήτησε εξηγήσεις αλλά δεν εξεπλάγην με τις… αποδείξεις.

Ιωάννα Μπέλλα: Τρυφερό τετ α τετ με τον σύντροφο της Αλεξανδράκη

 

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 δήλωσε πως το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και θέλει το Δημήτρη και την Ιωάννα να είναι σε τρυφερά τετ α τετ σε νυχτερινό κέντρο... το τράβηξε «φίλη της»!

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος. Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό», δήλωσε.

Η Ιωάννα Μπέλλα απαντάει: "Μπήκε" στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη;
 

Στη συνέχεια, εξήγησε πως είναι πολύ καλά με το σύντροφό της και πως ουδέποτε πίστεψε πως την απατά ή την κοροϊδεύει και πως μάλιστα πριν φύγει από τη Μαδαγασκάρη επικοινώνησε και με την Ιωάννα Μπέλλα. «Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό», συμπλήρωσε!

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, μάλιστα, πέταξε και μια είδηση βόμβα: όταν η παρουσιάστρια του Πρω1νό ρώτησε τη Δήμητρα αν το μονόπετρο που φορούσε στο χέρι της της το έχει πάρει ο Δημήτρης, αποκάλυψε: «Ναι, μου το έφερε μόλις ήρθε στο αεροδρόμιο» και την ομάδα της Φαίης να χειροκροτά και να της δίνει συγχαρητήρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top