"Η Παπαγεωργίου είναι μοντέλο εξωτερικού είτε μας αρέσει είτε όχι"

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένα Χριστοπούλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το αν όντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διεθνή καριέρα.

Έλενα Χριστοπούλου: Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τον νέο της σύντροφο

«Η Ηλιάνα την τελευταία επταετία ζει στη Νέα Υόρκη. Ζει εκεί, παλεύει μόνη της από μικρή. Από παιδάκι. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα μετά από λίγο καιρό έφυγε στο εξωτερικό. Γερμανία και Ιταλία. Μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά δεν μπορεί ο καθένας να σέρνει το βιογραφικό του. Φαίνεται! Η φινέτσα της, το ήθος της. Το πώς κάθεται! Το πώς κινείται, πως μιλάει. Φαίνεται ότι είναι ένα μοντέλο εξωτερικού. Είτε μας αρέσει, είτε δε μας αρέσει. Έχουμε ένα κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν. Λείπει αυτό το πράγμα από την ελληνική αγορά», είπε η coach του GNTM.

Και συνέχισε: «Η Ηλιάνα είναι ένα κορίτσι που έχει ένα φανταστικό μαλλί φυσικό και ακόμα δεν συμφωνώ να το αλλάξει. Ακόμα ο κόσμος δεν την έχει μάθει εδώ με το μαλλί αυτό, όπως είναι. Έχει πράγματα να κάνει. [...] Η Ηλιάνα 30 χρονών. Δεν είναι 20, δεν είναι 18, ούτε 22. Για μοντέλο στα 30, στο εξωτερικό θεωρείσαι μεγάλη. Καλώς ή κακώς! Είναι το σύστημα αυτό αδηφάγο. Μόδα είναι!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top